PEŠIĆEVA MVP ČESTITKA! Znam da im je drago što dobijaju ta priznanja!
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

ZASLUŽILI SU OVAKVE REČI!

PEŠIĆEVA MVP ČESTITKA! Znam da im je drago što dobijaju ta priznanja!

Popularni Kari izuzetno je ponosan na srpske košarkaše koji su osvojili vredne individualne nagrade

Objavljeno: 14:00h

Ostvareni individualni rezultati srpskih košarkaša raduju sve navijače u Srbiji, a poseban razlog za ponos ima i selektor Srbije Svetislav Pešić koji iz dana u dan prati naše košarkaše i stvara temelj za nove uspehe.

I dok je Nikola Jokić otkrio da li će igrati za reprezentaciju Srbije i istakao da je razgovorao sa selektorom o predstojećem nastupu na Evrobasketu, stigla je čestitka upravo od Pešića.

Popularni Kari je u razgovoru za Telegraf istakao koliko je ponosan na srpske košarkaše i njihove uspehe, a imajući u vidu osvojene nagrade, govorio je o Milošu Teodosiću, Vasi Miciću, kao i o dvostrukom MVP-u NBA lige Nikoli Jokiću.

- Čestitam svima. Znam da im je drago što dobijaju ta priznanja. Sa druge strane, oni su timski igrači. Oni se raduju, ali bi voleli to da potvrde kroz rezultate svojih ekipa. Naravno, ponosan sam. Kada osvojiš jedanput MVP titulu, kao što je Jokić to uradio prošle godine, to je nešto posebno. Ali, kada to potvrdiš još jedanput, i to, uzastopce dve godine, onda je to nešto izuzetno. Teško je dva puta biti prvak bilo čega. Mi njega cenimo, volimo, poznajemo ga i podržavamo ga - ističe Pešić i nastavlja:

1 / 3 Foto: Starsport©

- Šta je tu važno istaći. Važno je to da njemu i protivnici, i njegov konkurent iz Filadelfije, čestitaju. Mi mu čestitamo, naravno. Bogdanović ga podržava i štiti u nekim svojim komentarima. Ali, kažem, ogromna je satisfakcija kada ti protivnici čestitaju, sa puno respekta.

Pešić i za Teodosića ima samo reči hvale, a posebno ističe njegov pobednički mentalitet, dok je izostavljanje Vasilija Micića iz idealne petorke Evrolige iznenadilo selektora Pešića.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Vrlo je čudno. Sa Evropskom ligom ništa ne može da te iznenadi. Najbolji strelac, prošle godine MVP i on nije u prvoj petorci, iako je on držao čitavu utakmicu protiv Olimpije Milano, naravno, uz pomoć ostalih igrača. Ali, neverovatno je da on nije MVP. Ja sam mislio da je to greška. Ne razumem jednu takvu odluku, uz svo poštovanje - zaključio je selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.