"Ako Partizan hoće da napusti KLS, slobodno! Znaju posledice!"
Crvena zvezda - Partizan, Foto: Espreso/Emilija Jovanović

tresla se gora, rodio se miš!

"Ako Partizan hoće da napusti KLS, slobodno! Znaju posledice!"

Crno-beli zapretili bojkotom domaćeg takmičenja, ali od tog posla nema ništa

Objavljeno: 12:03h

Navikli smo da u završnicama srpskih prvenstava bude "varnica", ratova saopštenjima, pa i teških reči, a tako je bilo i ovog puta.

U jeku polufinalnih borbi u ABA ligi, čelnici Crvene zvezde i Partizana su razmenili "otrovne strelice", a da "sporno" takmičenje još uvek nije ni počelo.

Ovog puta je "poprište borbe" Košarkaška Superliga Srbije! Prvo je prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović kritikovao sistem takmičenja i pripretio bojkotom istog, a ni predsednik crveno-belih Nebojša Čović nije ostao dužan.

Mijailović i Čović
Mijailović i Čovićfoto: Zorana Jevtić/Beta/Branislav Božić

Bilo kako bilo, od bojkota i promene formata takmičenja najverovatnije neće biti ništa jer su pravila odavno utanačena i potpisana na sednicama KLS.

Sportski direktor Crvene zvezde Milan Dozet je za naš portal prokomentarisao čitavu situaciju i smirio tenzije pred potencijalno finale ABA lige između "večitih" rivala.

Nekadašnji as Zvezde smatra da je u pitanju pokušaj destabilizacije protivnika i dodao da to u Srbiji nije novost.

- Ne bih rekao da su to varnice, to je politika klubova kojom pokušava da se destabilizuje protivnik. Sve se to dešava van terena i to nije prvi put da se dešava, navikli smo na to. Mi smo maksimalno koncentrisani na teren, ovo su stvari koje ne treba da zanimaju igrače. Sve je doneto i izglasano na vreme, te priče o povlačenju Partizana zvuče nerealno, siguran sam da će igrati - rekao je Milan Dozet za "Espreso.rs".

Milan Dozet
Milan Dozetfoto: Starsport

Kratko je prokomentarisao najavu istupanja Partizana iz takmičenja, u šta je siguran da se neće dogoditi.

- Oni znaju kakve su posledice za istupanje iz takmičenja, ali što se nas tiče, ako ne žele da igraju, ne moraju, mi ćemo igrati - rekao je sportski direktor crveno-belih.

Da podsetimo, košarkaši Crvene zvezde, Partizana i FMP- a, kao učesnici plej-ofa regionalne ABA lige takmičenje počinju u polufinalu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.