Odbacio telefon posle Burse: BIO SAM SJ***N! Pobeda protiv Budućnosti kao lek za Pantera!
Kevin Panter, Foto: Emilija Jovanović

aba liga

Odbacio telefon posle Burse: BIO SAM SJ***N! Pobeda protiv Budućnosti kao lek za Pantera!

Kevin Panter je bio jedan od junaka pobede Partizana nad ekipom Budućnosti u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Objavljeno:

“Velika i važna pobeda za nas. Morali smo da reagujemo i zatvorimo utakmicu, da ostanemo fokusirani do kraja“, rekao je Panter posle meča.

Koliko je bilo teško spremiti se za utakmicu posle onog poraza od Burse?

Bilo je jako teško. Iskreno, bili smo sj***ni nedelju i po dana posle te utakmice. Iskreno, baš, baš loše sam se osećao. Nikada mi nije bilo tako tokom cele dosadašnje karijere. Mnogo negativnih komentara sam dobio u porukama, celokupna atmosfera bila je jako loša posle meča. Niko nije želeo tu pobedu više od nas. Spremali smo se, radili i trenirali za to. Naravno da smo hteli da pobedimo. Posle svega nisam uzimao telefon neko vreme“, rekao je Panter, pa nastavio:

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Emilija Jovanović

Život ide dalje, moramo da naučimo da živimo sa tim. Prvih nekoliko dana nakon poraza bilo je jako loše, ali onda smo rešili da se okrenemo Budućnosti, da se podižemo polako“, rekao je Panter i istakao da mu nije bilo do daljeg praćenja Evrokupa.

Željko Obradović je kritikovao celu ekipu na konferenciji za medije.

“Istina, imali smo neke od najlošijih treninga. Ne mogu da kažem zašto je to tako, ali mi je drago što smo pobedili, što smo uspeli da pronađemo naš ritam i dobijemo utakmicu. To je najvažnije sada. Idemo u Podgoricu gde sigurno neće biti nimalo lako, moramo da budemo fokusirani i probamo da dobijemo“.

Kevin Durent je bio u Monaku i Pireju na utakmicama Olimpijakosa i Monaka u plej-ofu Evrolige.

1 / 10 Foto: Emilija Jovanović

“Da, imao je priliku da vidi lude utakmice i atmosferu. Sjajno što je došao u Evropu i gledao košarku ovde. Nemam tu moć da obavim poziv i poručim mu da dođe na Fajnal for Evrolige, ali bilo bi dobro kada bi došao“.

Šta morate da popravite kako biste bili još bolji u Podgorici?

“Moramo da izbacimo amplitude u našoj igri, da nastavimo da igramo našu igru. Oni (Budućnost) će pogađati šuteve, profesionalci su pokušaće da poprave utisak. Mi moramo da budemo dobri kao u drugom poluvremenu, da ostanemo čvrsti i zadržimo ritam“, poručio je Panter.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.