"ŽELJKO OBRADOVIĆ NIJE DOŠAO DA ISPADNE U EVROKUPU I NE UĐE U FINALE ABA LIGE!"
Ostoja Mijailović, Foto: Printscreen Prva tv

ALARM IGRAČIMA

"ŽELJKO OBRADOVIĆ NIJE DOŠAO DA ISPADNE U EVROKUPU I NE UĐE U FINALE ABA LIGE!"

Predsednik Partizana je upozorio košarkaše da daju maksimum ali ga raduje atmosfera u ekipi, a još boli jedan poraz

Objavljeno: 13:52h

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, pričao je na TV Prva o predstojećoj utakmici svog kluba protiv Budućnosti, u polufinalu ABA lige.

Mijailović je rekao da je ekipa spremna, da je trener Željko Obradović motivisao igrače, kao i da je atmosfera u ekipi odlična.

Dosta toga je imao da kaže na račun ljudi iz večitog rivala, a pričajući o svom klubu Mijailović je apostrofirao poraz u osmini finala Evrokupa od Burse, koji je crno-bele izbacio iz ovog takmičenja.

- Ekipa je mentalno spremna za polufinale. Poraz protiv Burse je bio veliki udarac za našu ekipu. Taj težak poraz sigurno nikome nije prijao, to niko nije očekivao. Mislim da je Željko Obradović motivisao ekipu. Oni igraju za sebe, igraju za naš klub i za naše navijače - rekao je Mijailović.

Ostoja Mijailović
foto: Printscreen/Youtube/Prva TV

Ekipa Partizana poslednji put je igrala finale 2013. godine u Laktašima.

- Mi devet godina nismo igrali finale ABA lige, nadamo se da ćemo da prođemo u finale i da tako ostvarimo plasman u Evroligu. Kada pomislim da devet godina nismo igrali finale deluje mi nemoguće i to moramo da promenimo - kaže prvi čovek crno-belih.

Pohvalio je navijače Partizana.

- Naši igrači igraju za klub iza koga stoji armija navijača. To se videlo protiv Burse. Oni (igrači) moraju da budu svesni za koga igraju. Željko Obradović nije došao da ispadne u osmini finala Evrokupa i da ne uđe u finale ABA lige - naglasio je Ostoja Mijailović.

Navijači Partizana, Grobari
foto: Marko Đoković

Kaže da je odlična atmosfera u ekipi. - Među igračima je atmosfera fantastična, igrači su u ovom trenutku na vreme plaćeni, jedini problem je taj poraz protiv Burse... 23 godine je prosek ekipe i polovina igrača nikada nije izašla pred 20 hiljada ljudi. Mi u Partizanu smo ponosni, navijači su nas uvek vukli napred - kaže Mijailović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.