"DIRAŠ MI MAJKU! VIDEĆEMO SE MI POSLE!" - Skandal, navijač maltretirao porodicu Krisa Pola, na Dan majki! (VIDEO)
Besni Kris Pol dok nepristojnog navijača Dalasa izvode iz arene, Foto: Printscreen/Insagram/RTNBA

košmarno veče za pleja

"DIRAŠ MI MAJKU! VIDEĆEMO SE MI POSLE!" - Skandal, navijač maltretirao porodicu Krisa Pola, na Dan majki! (VIDEO)

Kažnjavate igrače kad nešto odgovore navijačima, a oni mogu da nam diraju porodicu. Je*eš to! - besan je bio i posle meča CP3

Objavljeno: 07:35h

Luka Dončić se u prvom napadu zabio u centra Finiksa Diandrea Ejtona, izbacio loptu i jauknuo. Sudije su mu svirale faul u napadu. Dok je ustajao, Slovenac je protestovao, a posle kontre Sansa, nastavio da priča i da se sarkastično smeje na sebi svojstven način. Dobio je tehničku. Ali, vredelo je.

Posle ove njegove predstave, sve velike i tesne odluke na četvrtoj utakmici između njegovog Dalasa i Finiksa (111:101), išle su u korist Meveriksa. Sam Dončić je imao katastorfalan procenat šuta (ukupno 8/23 iz igre, 1/10 za tri), ali su zato saigrači sa 20 trojki (Fini-Smit 8) izrešetali koš tima iz Arizone i stigli do 2-2 u seriji.

Luka Dončić
foto: Profimedia

Još tokom utakmice, brojni stručnjaci i poznate ličnosti su tvitovali kako je ovo jedna od utakmica sa najpristrasnijim suđenjem koju su ikada gledali, što možda i nije čudno s obzirom da je prvi sudija Kejn Ficdžerald drugi najbolji "domaći" arbtar u ligi (u 52 utakmice koje je sudio ove sezone 42 su dobili domaći timovi).

Njegov kriterijum je posebno bio neshvatljiv kada je u pitanju plejmejker Finiksa, iskusni Kris Pol. Već u prvom poluvremenu, dosuđena su mu četiri faula, od kojih bar dva krajnje diskutabilna, oba nad Dončićem.

Kris Pol
foto: Profimedia

U trećoj deonici, Pola je pregazio Branson, ali su arbitri svirali petu ličnu veteranu. Monti Vilijams je izvukao svog najboljeg igrača (uz Devina Bukera) iz igre, ali čim ga je vratio CP3 je dobio i šestu ličnu, za minimalni kontakt, opet sa Bransonom.

To nije bio kraj košmara za Krisa Pola koji je meč završio pre vremena sa više ličnih nego poena (samo 5), već je po dolasku na klupu video da mu na tribinama uznemiravaju porodicu! "Dira mi majku, dira mi majku", vikao je uizneimreni Pol.

Kako prenosi ESPN, bar jedan mladi navijač Mevsa je fizički napao majku Krisa Pola, dok je jedan (možda isti) odgurnuo njegovu suprugu. I to sve pred decom! Obezbeđenje Sansa je skrenulo pažnju domaćim kolegama iz "Amerikan Erlajnz Centra" koji su brzo odstranili pomenutog navijača iz arene, i to u pratnji jedne ženske osobe (taj detalj se mogao videti u prenosu uživo, posle tajmauta).

Kris Pol je tada dovikivao ovom navijaču u zelenom dresu Dončića: "Videćemo se mi posle! Videćemo se mi posle!".

Da sve bude gore, ovo se desilo na praznik Dana majki. Pol je posle meča objavio tvit u kom je izrazioo bes prema čelnicima lige:

- Kažnjavate igrače kad nešto odgovore navijačima, a oni mogu da nam diraju porodicu. Je*eš to!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.