VORIORSI RAZBILI MEMFIS! Morant nije mogao sam - Baksi poveli protiv Bostona! (VIDEO)
Stef Kari, Foto: Profimedia

NBA PLEJ-OF!

VORIORSI RAZBILI MEMFIS! Morant nije mogao sam - Baksi poveli protiv Bostona! (VIDEO)

Golden Stejt Voriorsi ubedljivi protiv Memfis Grizlisa

Objavljeno: 08:40h

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa nadigrali su Memfis Grizlise rezultatom 142:112 i tako poveli u seriji polufinala zapadne konferencije NBA lige.

Voriorsi su imali dominaciju u svakom od aspekata igre. Stef Kari je bio taj koji je predvodio kolo sa 30 poena uz dva skoka i šest podeljenih lopti, ali su još dva košarkaša dodala preko 20 poena.

Bili su to Džordan Pul, koji je odigrao još jednu dobru plej-of partiju sa 27 poena uz četiri skoka, odnosno Klej Tompson sa 21 poenom uz devet skokova i četiri asistencije.

Dža Morent ponovo je bio udarna pesnica Memfisa i najbolji igrač susreta sa 34 poena, ali je bio potpuno usamljen, pošto su narednih pet igrača po efikasnosti bili iz redova domaćeg tima.

Serija ostaje u San Francisku, a sledeći meč na programu je u noći između ponedeljka i utorka u za nas vrlo nepopularnom terminu od 04.00 časa ujutru. Voriorsi bi pobedom u tom meču prišli na samo jedan trijumf od prolaska u finale Zapadne konferencije.

Košarkaši Milvoki Baksa savladali su Boston Sletikse 103:101 posle drame i poveli 2-1 u polufinalu Istoka NBA plej-ofa.

Meč je rešen bukvalno sa zvukom sirene.

Velika drama je viđena uprkos činjenici da su Baksi vodili tokom većeg dela meča i u poslednju deonicu ušli sa prednošću od 13 poena.

Najbolji kod Baksa je bio Janis Adetokmubo koji je meč završio sa 42 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Grčki košarkaš je svom učinku dodao po dve ukradene i blokade, ali i tri izgubljene lopte.

Pratio ga je Džru Holidej sa 25 poena i sedam skokova, dok je dabl-dabl učinak ostvario Bruk Lopes sa 13 poena i 10 skokova.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Džejlen Braun sa 27 poena i 12 skokova, dok je Al Horford imao 22 poena i 15 skokova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.