POČINJE OPERACIJA NIKOLA JOKIĆ! Žele njega i nikoga više!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

SENZACIONALNE VESTI!

POČINJE OPERACIJA NIKOLA JOKIĆ! Žele njega i nikoga više!

Pred srpskim košarkašem će uskoro biti "ponuda koja se ne odbija"

Objavljeno: 19:16h

U Denveru samo razmišljaju o jednom posle ispdanja iz plej-ofa, a to je kako zadržati Nikolu Jokića u svojim redovima!

Dok čekamo rasplet za MVP titulu, Nikola je već na odmoru, ali ne može da ne pomisli na ono što će ga verovatno sačekati po povratku.

Predsednik košarkaških operacija franšize iz Kolorada Tim Koneli je potvrdio da je Jokićevo "zaključavanje" najveći prioritet tima iz Kolorada.

Srpski centar bi tako mogao da dobije jedan od najvećih ugovora u istoriji lige i svakako najveći u istoriji Denvera - 5 godina i 245 miliona dolara!

- To nam je veliki prioritet. Ne postoji ništa što je važnije od toga za ovu organizaciju nego da se potrudimo da Nikola ostane ovde koliko god mu se igra košarka - poručio je Koneli.

Tim Koneli
Tim Konelifoto: AP

Praktično, Denver želi da ponudi doživotni ugovor našem košarkašu.

- Sve dok ne prestane da uživa u igri - kaže Koneli dokle žele da imaju Jokića kod sebe.

U Denveru ne brinu o tome da li Jokić ima dilemu ako dobije ponudu života. Uvereni su da je ljubav velika i obostrana, samo se sada diže na viši nivo. Nikola je i sam to rekao, nema ništa protiv da karijeru završi u Koloradu.

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: Profimedia

- Naravno da bih, ali to nije moja odluka (da potpiše novi ugovor, prim. aut). Ako je ponuda na stolu, naravno da ću je prihvatiti. Zato što mi se jako sviđa organizacija i sviđaju mi se ljudi koji ovde rade. Imao sam veoma dobar odnos sa svima, od vlasnika do ekonoma. Imam osećaj da nešto gradimo i dobro mi je ovde - rekao je nedavno Somborac.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.