NIKOLA JOKIĆ: Idem u Srbiju što je pre moguće! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Youtube/House of Highlights

žuri mu se

NIKOLA JOKIĆ: Idem u Srbiju što je pre moguće! (VIDEO)

Nikola Jokić je naširoko pričao o završenoj sezoni i budućim planovima

Objavljeno:

Košarkaš Denver Nagetsa i aktuelni MVP NBA lige Nikola Jokić dotakao se budućnosti u ovom timu, ali pričao i o Srbiji na konferenciji za medije posle utakmice sa Golden Stejt Voriorsima.

Jokić je bio sjajan u porazu Nagetsa od Golden Stejta, ali ni to nije bilo dovoljno da izbegnu eliminaciju, pa je za njih ova sezona gotova.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Jokić je na konferenciji pričao o planovima nakon sezone, povredama koje su obeležile sezonu i o samoj seriji protiv Golden Stejta.

- Mislim da su prve dve utakmice presudile. Oni su tada napravili prednost i mi smo se uključili tek u utakmicama koje smo odigrali u Denveru. Oni su odličan tim - rekao je "Džoker".

Jokić je tokom utakmice imao problema sa zadnjom ložom pa ga je novinar upitao da nešto više kaže o tome.

- Imao sam čudan osećaj u nekim trenucima, ali mislim da nije ništa ozbiljno, samo sam se u par navrata osetio malo čudno - kaže aktuelni MVP NBA lige.

Dalje je pričao o povredama koje su obeležile ovu sezonu Denvera. Dva najbolja saigrača Nikole Jokića nisu nastupala ove sezone zbog povreda i mnogi veruju da bi zdravi Nagetsi napravili odličan rezultat.

- Od početka sezone sam rekao da imamo ono što imamo i sa tim ćemo igrati. Nisam se previše osvrtao na to. Dosta smo imali problema sa povredama tokom sezone. Naravno najviše su nam nedostajali Majkl i Džamal, ali tu su i ostali igrači.. Pi Džej (Dozir) koji je bio važan igrač za našu ekipu, Vlatko (Čančar)...

Drejmond Grin, Nikola Jokić
foto: Profimedia

- Ne znamo šta bismo uradili jer nismo potpuno zdravi, ali kao ekipa imamo puno talenta, puno potencijala i preostaje nam samo da još radimo zajedno. To se nikad ne zna dok ne počneš da igraš. Vidite, širom lige se prave supertimovi i oni ne daju tako dobre rezultate.

Novinar je pitao Jokića kakvi su mu planovi po završetku sezone

- Nadam se da ću da odem u Srbiju što je pre moguće - odgovorio je Jokić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.