BOG JE VELIKI! Vilijams-Gos presrećan što se vraća u Beograd! (FOTO)
Najdžel Vilijams-Gos, Foto: Starsport©

povratak u srbiju!

BOG JE VELIKI! Vilijams-Gos presrećan što se vraća u Beograd! (FOTO)

Bivši student univerziteta Gonzaga je ove sezone za Real Madrid nastupao na 28 utakmica u Evroligi

Objavljeno: 14:15h

Košarkaš Real Madrida igraće u Beogradu na ovogodišnjem fajnal-foru Evrolige. Vilijams-Gos je napisao na svom Tviter nalogu kakve sve utiske nosi iz Beograda.

Bivši student univerziteta Gonzaga je ove sezone za Real Madrid nastupao na 28 utakmica u Evroligi, od čega je startovao na 15 mečeva. Prosečno je beležio 6 poena, 2,2 skoka i 2,4 asistencije, dok je u plej-of mečevima protiv Makabija imao 9,3 poena i 4 asistencije po utakmici.

- 2018. je bila moja prva sezona u Evropi. Gledao sam u Beogradu kako Real osvaja Evroligu, BIo sam zapanjen na kom nivou i sa kakvom atmosferom igraju. Nešto kasnije se i ja vraćam u Beograd da igram na fajnal-foru sa Real Madridom. Bog je velikI! Čestitam mojim saigračima, trenerima i navijačima. Ovo je nešto više od posebnog - napisao je Vilijams-Gos na svom Tviteru.

Vilijams-Gos je u Real Madrid došao nakon epizode u Lokomotivi Kubanj gde je otišao kada se vratio iz NBA lige. Pre toga nastupao je za Olimpijakos, a tu je došao iz Partizana koji mu je bio prvi klub u Evropi.

Amerikanac je na NBA draftu izabran kao peti pik od strane Juta Džeza, gde je i igrao u sezoni 2019/2020.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.