ZVEZDA IPAK NA ZAVRŠNOM TURNIRU EVROLIGE: Crveno-beli dobili specijalnu pozivnicu!
Pehar Evrolige, Foto: Profimedia

lepo

ZVEZDA IPAK NA ZAVRŠNOM TURNIRU EVROLIGE: Crveno-beli dobili specijalnu pozivnicu!

Završni turnir održaće se u beogradskoj hali "Ranko Žeravica“ od 18-21.maja 2022.godine

Objavljeno: 17:21h

KK Crvena zvezda dobio je specijalnu pozivnicu Evrolige za učešće juniorskog tima tog kluba na završnom turniru ANGT F8 koji će se održati u Beogradu.

Zvanični poziv KK Crvena zvezda od strane Evrolige stigao je u ponedeljak, a crveno-beli će se za titulu boriti sa ekipama: Asvela, Stelaazure iz Rima, pariskog INSEP-a i Real Madrida.

Još jedan tim na završnom turniru u Beogradu činiće najbolji igrači ostalih timova koji su učestvovali na završnim turnirima, a trenirao ih je legendarni Vasilis Spanulis, kao i još dva dobitnika specijalne pozivnice ekipe Mege i Makabija.

KK Crvena zvezda tako će se još jednom naći na završnom turniru najjačih juniorskih ekipa Evrope koji je osvojila 2014.godine u Milanu, i još dva puta igrala finala u Madridu i Berlinu.

Iz kluba navode da "ova specijalna pozivnica predstavlja još jednu potvrdu odlične saradnje i partnerskog odnosa koji KK Crvena zvezda mts ima sa Evroligom već dugi niz godina, i to ne samo kroz višegodišnju odličnu organizaciju juniorskog kvalifikacionog turnira, već kroz promociju i realizaciju svih važnih projekata i programa Evrolige".

KK Crvena zvezda juniori
foto: Euroleague.net

Crvena zvezda je redovan učesnik završnih turnira juniorske Evrolige "ANGT” od 2012. godine, i u tom periodu crveno-beli su osvojili titulu u Milanu, odigrali još dva finala u Madridu i Berlinu, promovisali veliki broj igrača, od kojih su mnogi bili, ili su i danas, standardni prvotimci Crvene zvezde.

Završni turnir održaće se u beogradskoj hali "Ranko Žeravica“ od 18-21.maja 2022.godine.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.