BEZ VOLJE, SNAGE I ELANA - Bogdan i eipa bez ikakve šanse! MAJAMI DRŽAO ČAS!
Foto: Profimedia

NBA LIGA

BEZ VOLJE, SNAGE I ELANA - Bogdan i eipa bez ikakve šanse! MAJAMI DRŽAO ČAS!

Skroman učinak Bogdanovića u ubedljivom porazu Atlante protiv Majamija 110:86. Sada je u 1/4 seriji NBA lige sa 3:1.

Objavljeno:

Majami je stigao do treće pobede u seriji i nedostaje mu samo jedana pobeda da okonča seriju u svoju korist.

Hoksi nisu imali snage da ponove igru od pre dva dana kada su uspeli da smanje prednost. Bogdanović je tada rešio meč, ovog puta ništa mu nije polazilo za rukom i zabeležio je samo četiri poena za 20 minuta igre.

Atlanta ​​​​​​​je bila ravnopravni rival u prvoj deonici, kada je uspevala da kontroliše rezultat i četvrtinu je rešila u svoju korist minimalnom prednošću 26:25. Sredinom drugog perioda Majami je pojačao i preokrenuo rezultat, brzo su stigli do dvocifrene prednosti. Na proluvremenu je bilo plus 14 razlike - 55:41.

Hoksi nisu imali odgovor, tačnije Majami im nije dozvolio da se vrate u meč. Uspela je Atlanta da priđe na jednocifren zaostatak, ali to je sve što je uspela da uradi na ovom meču. "Vrelina" odbija nalet Hoksa u trećoj četvrtini, koji su prišli na 60:52. Vrlo brzo tim iz Majamija vraća veliku prednost i u poslednji period ušlo se pri reziltatu 80:61.

U poslednjoj četvrtini Hoksi nisu uspeli ništa. "Vrelina" ih je spržila stigla do plusa od 26 poena, koji je održavala do kraja meča - 110:86.

Majami je do pobede predvodio Batler da dabl-dabl učinkom - 36 poena i deset skokova. Njemu su pomagali Adebajo i Taker sa po 14. U timu Atlante, Hanter je ubacio 24 poena, Knoks 12, a Kolins 11.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.