JOKIĆ NE PADA TAKO LAKO: Maestralni Srbin ostavio Denver u životu, BRILJIRAO kad su svi bili u grču! (VIDEO)
Nikola Jokić u duelu sa Nemanjom Bjelicom, Foto: Profimedia

nba plej-of

JOKIĆ NE PADA TAKO LAKO: Maestralni Srbin ostavio Denver u životu, BRILJIRAO kad su svi bili u grču! (VIDEO)

Tim iz Kolorada je vodio čitavu utakmicu, ali su gosti u poslednjoj deonici istopili njihovu prednost i čak poveli 121:119.

Objavljeno: 00:48h

Denver Nagets su dočekali Golden Stejt Voriors u četvrtoj utakmice prve runde plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige u pokušaju da izbegnu "metlu" i produže seriju i uspeli su u tome - 126:121.

Tim iz Kolorada je vodio čitavu utakmicu, ali su gosti u poslednjoj deonici istopili njihovu prednost i čak poveli 121:119 sa šest uzastopnih poena Karija, ali i ostali bez Drejmonda Grina koji je zaradio šestu ličnu grešku.

Tada je Jokić pogodio jednom, pa Moris takođe, a onda u poslednjem napadu "Džoker" pronašao u uglu Bartona koji je trojkom overio pobedu.

Nikola Jokić je predvodio "Grumenja" sa 37 poena (14/21, 3/5 za tri), 8 skokova, 6 asistencija, ali i 7 izgubljenih lopti. Odlični su bili i Moris sa 24 i Gordon sa 21 poenom.

Stef Kari je za "Ratnike" dao 33 peona uz 8 dodavanja, Klej Tompson je imao 32 (7/11 za tri), Vigins 20, a Grin 13 i 11 skokova.

Utakmica je bila puna naboja od samog početka kada je Drejmond Grin udario po oku Jokića.

Serija se vraća u San Francisko gde će Golden Stejt dočekati Denver u četvrtak u ranim jutarnjim časovima po srednjoevropskom vremenu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.