Baskonija gazi, ne staje, Bobi Dikson tukao ljude glavom, Lamonika skandalozno sudio, bogataši porazili Fener! (VIDEO)
Foto: Youtube/printscreen

Evroliga, 13. kolo!

Baskonija gazi, ne staje, Bobi Dikson tukao ljude glavom, Lamonika skandalozno sudio, bogataši porazili Fener! (VIDEO)

Panatinaikos je zbog sjajnog šuta za tri bio bolji od Armanija, CSKA se mučio bez Tea i De Koloa
Objavljeno:

Meč je obeležio i sukob Vilbekina i Diksona krajem prvog poluvremena kada je plejmejker Fenerbahčea glavom udario rivala. Sudija Luiđi Lamonika je podelio tehničke greške Vilbekinu, Diksonu i Janu Veselom, dok je iskučio Adrijena Moermana koji je ušao sa klupe Darušafake. To je bila očito pogrešna odluka!

Fenerbahče je meč završio bez Jana Veselog koji je u nastavku utakmice zaradio i drugu tehničku grešku.

Kada je reč o samoj utakmici, ekipa Dejvida Blata je gotovo sve vreme održavala minimalnu prednost, a meč je prelomljen u samom finišu poenima Klajburna i Vilbekina.

Panatinaikos je u gostima razbio Armani Milano (Olimpiju Milano) zbog fantastičnog šuta za tri poena. Pogodio je 13 od 34 dalekometnih hitaca. Džejms je bio najefikasniji sa 19 poena, Kalates je ubacio 15 uz 7/9 iz igre. Rivers je dodao 12, a Buruzis i Feldin po 10 poena.

Kod Armanija koji je pogodio četiri od 19 šutnutih trojki, jedina svetla tačka je bio Meklin sa 16 poena.

A, u Tel Avivu odigrana je utakmica Makabi - CSKA, na kojoj su Moskovljani morali da igraju bez Teodosića i De Koloa, a posle velike drame slavio je gost rezultatom 80:76!

U poslednjoj utakmici dana, posle preokreta, Baskonija je kod kuće slavila nad Barselonom i na taj način još dodatno popravila svoj plasman, koji je već bio sjajan! Rezultat je bio 65:62!

Evroliga, 13. kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

sreda:

Fenerbahče – Darušafaka 64:71 Armani – PAO 72:86 Makabi – CSKA 80:76 Baskonija – Barselona 65:62 utorak: Real Madrid – Bamberg 95:72 Olimpijakos – Crvena zvezda 73:65 Efes – Žalgiris 71:84 Uniks – Galatasaraj 73:60

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.