IGRAČI MORAJU BITI KONCENTRISANI! Obradović svestan značaja koji nosi meč protiv Burse! (VIDEO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

sada nema popravnog!

IGRAČI MORAJU BITI KONCENTRISANI! Obradović svestan značaja koji nosi meč protiv Burse! (VIDEO)

Zbog velikog interesovanja navijača iz unutrašnjosti, klub je odlučio da 1.000 ulaznica pusti u prodaju tek na dan utakmice

Objavljeno: 14:23h

Partizan u sredu od 20:30 dočekuje Bursu u meču osmine finala Evrokupa.

Trener crno-belih Željko Obradović rekao je da igrači moraju biti koncentrisani na to da se igra jedna utakmica i da je ovo najvažniji deo sezone.

1 / 5 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Ono što je bitno je da se bude koncentrisan na to da se igra jedna utakmica. Praktično eliminacija. Sistem takmičenja je napravljen još letos tako da smo svesni da je ovo najvažniji deo sezone. Igrali smo sve da bi bili u ovoj situaciji da dođemo do toga da igramo plej-of i evo, prva utakmica protiv Burse. Oni igraju veoma dobro, nalaze se u seriji dobrih rezultata, odlično su vođeni od strane mladog kolege Alimpijevića kom čestitam na svemu što radi sa Bursom. On je stabilizovao tu ekipu i to se vidi. Ovom prilikom želim i da se zahvalim navijačima Partizana na svemu što su uradili do sada tokom sezone, na toj podršci koja je neverovatna i samo neka tako nastave - poručio je Obradović.

Zek Ledej pred duel protiv Burse poručuje:

- Očekuje nas veoma težak protivnik. Mi moramo da sprovedemo zamisli trenera u delo i da se držimo plana utakmice. Ukoliko to učinimo, imamo dobru šansu da meč završimo uspešno. Svi smo uzbuđeni, plej-of je najbolji deo sezone, igra se za trofeje i mi sada moramo da uradimo naš posao na terenu - istakao je Ledej.

Zbog velikog interesovanja navijača iz unutrašnjosti, klub je odlučio da 1.000 ulaznica pusti u prodaju tek na dan utakmice, na blagajni Štark arene od 17 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.