NIKOLA UZALUD BRILJIRAO! Milvoki pobedom počeo odbranu titule, Čikago NEMOĆAN - Boston i Finiks slavili posle drame
Nikola Vučević, Foto: Profimedia

izuzetno zanimljivo veče u nba!

NIKOLA UZALUD BRILJIRAO! Milvoki pobedom počeo odbranu titule, Čikago NEMOĆAN - Boston i Finiks slavili posle drame

Milvoki Baks, Boston i Finiks upisali pobede u prvim mečevima plej-ofa

Objavljeno:

Košarkaši Milvokija su počeli odbranu titule nadigravši tim Čikaga sa 93:86 uprkos novoj odličnoj igri crnogorskog centra Nikole Vučevića koji je ostvario novi dvostruki dvocifren učinak.

Crnogorski centar je odlično predvodio svoj tim i bio najefikasniji sa dabl-dabl učinkom od 24 poena i 17 skokova ali je to na drugoj strani odlično anulirao Janis Adetokunbo.

Grčki as Janis Adetokumbo se razigrao u poslednjoj četvtini, a priključili su mu se i Džru Holidej i Bruk Lopez.

Adetokumbo je postigao 27 poena uz 16 skokova, Bruk Lopez je ubacio 18, a Džu Holidej 15 poena.

U timu Čikaga uz Vučevića efikasan je bio i Zek Levin sa 18 poena, koliko je imao i Demar Derozan,, a dvocifren je bio i Kobi Vajt sa 12 poena.

Pogocima u poslednjim sekundama pobede su sinoć obezbedili Boston nad Bruklinom sa 115:114 i Finiks nad Nju Orleansom sa 110:99.

Košarkaši Bostona su u neverovatnoj završnici nadigrali Bruklin u prvom meču plej-of serije pogotkom u poslednjoj sekundi za 115:114.

Seltiksima je uz zvuk sirene pobedu doneo Džejson Tejtum koji je bio i najefikasniji u redovima pobednika sa 31 poenom uz osam asistencija i četiri skoka. Pratili su ga Braun sa 23 poena i Horford i Smart sa po 20 poena.

Na drugoj strani Kajri Irving je postigao 39 poena uz pet uhvaćenih lopti i šest dodavanja, ali je to bulo nedovoljno da svoj tim sačuva od poraza. Kevin Durent stao je na 23, a Goran Dragić na 14 poena uz pet skokova i jednu asistenciju. Klakston je postigao 13 poena uz osam skokova.

I Finiks je minimalnom razlikom slavio nad Nju Orleansom sa 110:99, a do pobede ih je predvodio iskusni plejmejker Kris Pol sa 30 poena uz 10 asistencija i sedam skokova.

Utakmice NBA lige:

Boston - Bruklin 115:114 Milvoki - Čikago 93:86 Finiks - Nju Orleans 110:99

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.