BJELICA GOVORIO O DUELU PROTIV JOKIĆA! Nikola je MVP lige i mnogo je teško igrati protiv njega! (VIDEO)
Nemanja Bjelica na meču protiv Majamija, Foto: EPA/John G Mabanglo

SAMO REČI HVALE!

BJELICA GOVORIO O DUELU PROTIV JOKIĆA! Nikola je MVP lige i mnogo je teško igrati protiv njega! (VIDEO)

Srpki košarkap pričao je i o treneru Stivu Keru

Objavljeno: 13:34h

U intervjuu nakon utakmice, Nemanja Bjelica je imao samo reči hvale za svog trenera i saigrače.

U utakmici koju su Voriorsi dobili Bjelica je zabeležio 8 poena, 3 skoka i po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu. Nakon utakmice imao je intervju u kome je pričao o samoj utakmici, ali i o atmosferi u ekipi i oko nje.

- Mi smo pre svega jedan nesebičan tim. Momci su odlični. Mnogo znači kada igrate sa Stefom, samo njegovo prisustvo vam daje veliko samopouzdanje - rekao je Bjelica.

Bjelica je pričao i o treneru Golden Stejta Stivu Keru.

- Nikada nisam imao trenera kao što je Stiv. On je pre svega jedna odlična osoba, jedan odličan trener. Daje vam veliko samopouzdanje. Ako vas trener tretira kao ljudsko biće i veruje u vas onda je to ogromna stvar i ja imam veliko poštovanje za njega.

Zatim su ga domaćini intervjua upitali i o Nikoli Jokiću.

- Pokušavaću i dalje da mu otežam da poentira što je više moguće, kao što sam i do sada radio ali on je MVP lige i mnogo je teško igrati protiv njega", odgovorio je Nemanja Bjelica.

Bjelica je ove sezone u Voriorsima imao dosta zapaženiju ulogu nego što je to do skoro bio slučaj kda je njegova NBA karijera u pitanju. U regularnom delu sezone je odigrao 71 utakmicu i prosečno beležio nešto preko 6 poena, 4 skoka i 2 asistencije uz solidne procente šuta.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.