NASTAVILI SE PROTESTI NAVIJAČA MINESOTE: Sada su postali baš surovi! (VIDEO)
Foto: EPA/Wu Hong

TEŠKI MOMENTI

NASTAVILI SE PROTESTI NAVIJAČA MINESOTE: Sada su postali baš surovi! (VIDEO)

Demonstrantska grupa poziva da se ubrza prodaja Timbervulvsa, a da Glen Tejlor donira 11,3 miliona dolara dobrotvornim organizacijama za javno zdravlje

Objavljeno:

Sve radikalniji protesti navijača Minesote protiv aktuelnog vlasnika franšize

Meč prvog kola plej-ofa NBAlige između Memfis Grizlisa i Minesota Timbervulvsa pamtiće se više po stvarima van terena, nego na njemu, pošto se nakon meča najviše govori o ženi koja se iz protesta lancima vezala za konstrukciju koša.

Glavno pitanje koje se postavlja jeste kako je dotična protestantkinja uspela da unese lance u halu, a zatim i da dođe do koša i uspe da veže sebe.

FILADELFIJA USPELA DA POVEDE U SERIJI: Embid je bio ispod svog nivoa, Toronto je počišćen sa terena!

Kako prenosi ESPN, ona je to uradila kako bi skrenula pažnju na prava životinja, a slična situacija dogodila se par dana ranije, kada je takođe demonstrantkinja na utakmici Minesote, ovoga puta na domaćem terenu, pokušala da se zalepi za parket. Ona to nije uspel da učini, pošto ju je obezbeđenje brzo podiglo i izvelo van terena.

Obe žene su nosile natpise na majicama "Glen Tejlor peče žive životinje" što se odnosi na odlazećeg vlasnika franšize iz Minesote i spekulacije o dešavanjima na njegovoj farmi pilića.

Demonstrantska grupa poziva da se ubrza prodaja Timbervulvsa, a da Glen Tejlor donira 11,3 miliona dolara dobrotvornim organizacijama za javno zdravlje.

Podsetimo, nešto slično se desilo i pre mesec dana u Premijer ligi Engleskoj, kada se jedan navijač na meču Evertona i Njukasla vezao za stativu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.