REČI KOJE ODZVANJAJU: Trojka Saleta Đorđevića nam je svima promenila život!
Partizan - Huventud, Foto: Youtube/printscreen

CRNO-BELI SLAVE JUBILEJ!

REČI KOJE ODZVANJAJU: Trojka Saleta Đorđevića nam je svima promenila život!

Predrag Danilović evocirao uspomene na legendarnu 1992. godinu

Objavljeno:

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović prisetio se istorijske titule šampiona Evrope sa Partizanom.

Danilović je bio najkorisniji igrač epskog finala sa španskih Huventudom (71:70) sa 25 postignutih poena, ali mu je "slavu" ukrao saigrač Aleksandar Đorđević trojkom za pobedu uz zvuk sirene.

Predrag Danilović
Predrag Danilovićfoto: Starsport

- Drago mi je da vidim ljude koji vole Partizan. Fuenlabrada je bila nešto što je vezano za naše osvajanje titule, ta ljubav i ta energija, to se retko viđa, a bio sam po svetu. Veliko im hvala. Ponoviću još jednom, trojka Saleta Đorđevića nam je svima promenila život - poručio je Danilović.

Partizan NIS je u četvrtak okupio svoje legendarne asove koji su crno-belima doneli titulu šampiona Evrope 1992. godine.

Danilović, Lončar, Stevanović, Petar Šarić (sin pokojnog Dragiše Šarića), Rebrača, Šilobad, Koprivica, Dragutinović, Nakić, Sinđelić, Mihajlovski, treneri Obradović i Gašić...članovi tadašnjeg menadžmenta Todorić i Ristanović, doktor Jakovljević, fizioterapeut Milić, ekonom Tomašević i službenik Rajković, uz opravdani izostanak Saše Đorđevića usled obaveza u klubu koji trenira, prisetili su se čuvene sezone 1991/92.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.