LUDO! BIZARNOST SPORTA I NOVCA - Vrtoglav bonus za manje od 10 sekundi na parketu! OVO JE NEVEROVATNO! (VIDEO)
Dru Holidej, Foto: youtube/Chaz NBA

NBA liga

LUDO! BIZARNOST SPORTA I NOVCA - Vrtoglav bonus za manje od 10 sekundi na parketu! OVO JE NEVEROVATNO! (VIDEO)

Košarkaš Milvoki Baksa Dru Holidej (31) odigrao je samo osam sekundi sinoć u utakmici protiv Klivlend Kavalirsa samo da bi uzeo ugovorni bonus od 306.000 dolara.

Objavljeno: 09:15h

Holidej je u ugovoru sa Baksima imao klauzulu da će ove sezone dobiti bonus od 306.000 dolara ako odigra 67 utakmica u regularnom delu i za to mu je bilo potrebno da odigra najmanje sekundu u duelu sa Kavsima.

Bek Baksa nije želeo da propusti šansu da uzme zagarantovani bonus. Jedini starter tima Milvokija koji se pojavio na parketu, proveo je samo osam sekundi.

Neprocenjivo oduševljenje je priredio Nikola Jokić navijaču Denvera.

Odmah je napravio faul nad Darijusom Garlandom. Uneo je u 'statistiku' koju je izveo, a na njegov račun će biti pripisano još 306.000 dolara.

Zanimljivo, Jru Holidej je za ovu sezonu dobio 30 miliona dolara, a ugovor u Milvokiju mu garantuje čak 135 miliona dolara do 2025. godine.

Holidej je u najjačoj košarkaškoj ligi sveta od 2009. godine. Izabran je kao 17. pik drafta Filadelfija 76ersa, a pored ovog tima igrao je i za Nju Orleans Pelikans.

Od 2020. godine je član Baksa sa kojima je prošle godine osvojio NBA titulu.

Ove sezone u proseku beleži 18,6 poena, skoro sedam asistencija i pet skokova po utakmici. U karijeri beleži prosek od 16 poena, preko šest asistencija i četiri skoka po utakmici.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.