SVE ZNAMO O NJIMA, MORAMO DA ODIGRAMO SA PUNO MOTIVACIJE: Obradović hoće revanš Megi za poraz u prvom meču!
Željko Obradović, Foto: Emilija Jovanović

sve je rekao

SVE ZNAMO O NJIMA, MORAMO DA ODIGRAMO SA PUNO MOTIVACIJE: Obradović hoće revanš Megi za poraz u prvom meču!

Ono što mi moramo da shvatimo je da imamo najmanje istu motivaciju kao i oni u toj utakmici i da probamo da odigramo na način kao što smo to uradili u poslednjoj utakmici

Objavljeno: 11:44h

Tačno u podne, 10. aprila, Partizan će u Hali sportova "Ranko Žeravica" biti gost protiv ekipe Mega u okviru 26. kola ABA lige.

Rival i domaćin Partizanu u njegovom nekadašnjem domu biće ekipa Mega, tim koji je u 13. kolu regionalnog šampionata savladao crno-bele sa 90:93.

Ulaznice za ovaj meč se nalaze u slobodnoj prodaji, a zainteresovani navijači Partizana sve informacije o tome kako mogu ući na meč i podržati Parni valjak u legendarnoj hali na Novom Beogradu mogu naći na sajtu domaće ekipe, Mege.

Pred sutrašnji meč, Alen Smailagić je izjavio:

- Zadužili su nas. Prošli put su nas malo i zatekli nespremne, a malo smo se i mi opustili jer su mlađa ekipa od nas. Ne kažem da smo mi 'matori', i mi smo mladi ali imali su više energije, više volje, mi smo se nekako malo opustili ali to se ovog puta neće dogoditi. Znamo zašto idemo tamo, idemo na pobedu i nadamo se da ćemo to ostvariti - poručio je Smailagić.

KK Partizan, Željko Obradović
foto: Emilija Jovanović

Trener Partizana, Željko Obradović pred nedeljni meč kaže:

- Odigrali su veoma dobru utakmicu protiv nas u Pioniru. Sve se zna o Megi. Mlada ekipa, puna energije i motivacije. Ono što mi moramo da shvatimo je da imamo najmanje istu motivaciju kao i oni u toj utakmici i da probamo da odigramo na način kao što smo to uradili u poslednjoj utakmici - istakao je Obradović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.