EUFORIJA! Arena je GRMELA! STOJEĆE OVACIJE ZA JOKIĆA, uz nezaobilazno MVP! Srpske zastave - ODUŠEVLJENJE! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

NBA LIGA

EUFORIJA! Arena je GRMELA! STOJEĆE OVACIJE ZA JOKIĆA, uz nezaobilazno MVP! Srpske zastave - ODUŠEVLJENJE! (VIDEO)

Billo je dovoljno 35 minuta Nikoli Jokiću da zabeleži isto toliko poena uz 16 skokova i šest asistencija. Tome je dodao četiri ukradene lopte i jednu blokadu - za još jednu SJAJNU partiju.

Objavljeno: 07:40h

"Bol arene" se poklonila Nikoli Jokiću, stojećim ovacijama su odali priznanje sjajnom košarkašu. Jokić je uprkos povredi glave vodio Nagetse do pobede nad Memfisom 122:109 kojom je obezbeđen direktan plasman u plej-of.

MVP, MVP, MVP - odjekivalo je "Bol arenom" kada je Nikola, tri minuta pre kraja, seo na klupu završivši ovaj meč - nakon što je pobeda bila obezbeđena.

"Ovo nam je bilo potrebno, bila je ovo najvažnija utakmica u sezoni. Nismo želeli da odlučujemo o sudbini u poslednjoj utakmici, posebno protiv Lejkersa. Drago mi je da smo dobili i na kraju je ispalo lako", rekao je Jokić neposredno po završetku susreta.

Nestvarnu sezonu krunisao je novim rekordom, pošto je postao prvi igrač u istoriji najjače lige sveta koji je u regularnom delu imao najmanje 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija.

"Ne bih mogao to da učinim bez svojih saigrača. Mnogo su mi pomogli, treneri takođe. To je timski rad, a tim uvek izbaci pojedinca u prvi plan. Oni su izbacili mene, želim da im zahvalim na tome i sada počinje plej-of."

Kako izgleda biti prvi čovek koji je uspeo da napravi jedan takav podvig...

"Kul je, sviđa mi se. Nadam se da ću moći da uradim isto još nekoliko puta, ali sada samo uživam u trenutku", zaključio je Jokić.

1 / 6 Foto: Profimedia

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.