Novica sigurno ne ide u Poljsku, ali ako ne ode i ovaj čovek, onda je Partizan u gadnom problemu! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

BORBA SA PROBLEMIMA

Novica sigurno ne ide u Poljsku, ali ako ne ode i ovaj čovek, onda je Partizan u gadnom problemu! (FOTO)

Čestitam Mornaru jer su nas ponovo namučili, a njihov način igre nam ne odgovara, pa sam zadovoljan što smo ih za ovu sezonu odradili, između ostalog je istekao trener Partizana
Objavljeno:

U trećoj deonici Partizan je sa serijom od 14:0 uspeo da slomi otpor i više nego dobrog Mornara, a Novica Veličković je zbog povrede preskočio ovaj duel, a i neće putovati u Poljsku na meč FIBA Lige šampiona sa Zelenom Gorom.

- Novica nam je duša tima, ima uticaj na ekipu u svlačionici, na terenu. Luković, Robinson, Andrić, Ratkovica i Birčević, pa i ja smo pod terapijama. Oni su dobar tim, doveli su tri odlična igrača, biće bolji u nastavku, a dobro je kada u ovakvoj situaciji dobijemo. Idemo dalje, nadam se ozdravljenju bolesnih, ušivanju Robinsona, biće zaje*** dok sve ne prođe. Veličković neće ići u Poljsku, a videćemo da li ću ja i voditi ekipu - poručio je Džikić.

foto: Fonetap

- Mislim da smo odigrali znatno bolje drugo poluvreme. Imali smo problem u prvom sa ofanzivnim skokom, što smo rešili u nastavku i milsim da smo zasluženo dobili. Osećam se presrećno svaki put kada dobijem šansu i drago mi je što smo kao tim dobili. Idemo na svaku utakmicu da pobedimo i verujem da možemo da napravimo seriju - istakao je Stefan Pot koji je imao sedam poena, tri skoka, asistenciju i dve ukradene lopte za 13 minuta protiv Mornara.

(Espreso.co.rs / Blic / V. Tegeltija)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.