SNIMAK NAPADA NA DELIJE! Zvezdaši napustili tribine na savet policije! (VIDEO)
navijači Žalgirisa i Delije, Foto: Twitter/Donatas Urbonas

evroliga

SNIMAK NAPADA NA DELIJE! Zvezdaši napustili tribine na savet policije! (VIDEO)

Velike tenzije vladale su na meču između Žalgirisa i Crvene zvezde zbog odluke crveno-belih da ne drže zastavu Ukrajine pred duel ova dva tima u okviru Evrolige!

Objavljeno:

Osim što su tokom svih 40 minuta, zatim i u produžetku, navijači domaćeg tima žestoko vređali Zvezdu, fanovi Žalgirisa su tokom dodatnih pet minuta igre i fizički napali navijače srpskog šampiona.

NATO ZASTAVA I POVICI: Je*ite se, Srbi!

Snimak incidenta na tribinama podelio je poznati litvanski novinar Donatas Urbonas koji je, zanimljivo, pre izvesnog vremena boravio u Srbiji i radio određene intervjue.

NAKON HAOSA I ZVIŽDUKA! U toku napada na Zvezdu AMERIKANAC SE OGRADIO OD ODLUKE O ZASTAVI!

- Pred produžetak došlo je do tuče izmešu navijača Žalgirisa i Crvene zvezde. Kako bi izbegli dalje potencijalne sukobe, policija je savetovala navijače Zvezde da napuste tribine. Oni su pristali i bezbedno su sprovedeni do aerodroma, navodi se u zvaničnom saopštenju - napisao je Urbonas.

Crveno-beli su poraženi posle dodatnih pet minuta, iako su na 15 sekundi do kraja regularnog dela imali +5, a u međuvremenu se javio i jedan košarkaš domaćeg tima koji je priznao da Zvezdini igrači nisu hteli da pričaju o situaciji sa zastavom.

PITALI RADONJIĆA O INCIDENTU U KAUNASU! Trener Zvezde imao SPREMAN odgovor!

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.