DOMINACIJA! Srbi držali čas košarke! UBITAČNE PARTIJE!
Aleksej Pokuševski, Foto: Profimedia

nba liga

DOMINACIJA! Srbi držali čas košarke! UBITAČNE PARTIJE!

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski je prvim trostrukim dvocifremim učinkom dao značajan doprinos ubedljivoj pobedi Oklahome nad Finiksom sa 117:97. dok je Nemanja Bjelica imao dvostruki dvocifren učinak u pobedi Goslden Stejta nad Sakramentom sa 109:90 na gostovanju.

Objavljeno: 07:19h

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševeski u finišu druge sezone u NBA ligi ostvario je prvi tripl-dabl u karijeri i značajno doprineo pobedi svog tima nad vodećim timom Zapadne konferencije.

Pokuševski je meč završio sa 17 postignutih poena uz 10 skokova i 12 asistencijazanešto manje od 36 minuta igre i bio drugi igrač po efikasnosti u svom timu.

NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ RAZBIO LEJKERSE! Vanzemaljska partija Srbina, titula se sama nameće!(VIDEO)

Bonji od njega bio je samo Francuz Oliver Sarkoji je sa 24 poena uz 6 skokova i jednom asistencijom bio najefikasniji igrač meča.

Finiks je u utakmicu ušao bez trojice ključnih igrača Devina Bukera, Deandre Ejtona i povređenog Džej Kraudera, pa je i to doprinelo drugom uzastopnom porazu vodećeg tima Zapada.

Ali to im nije od velikog značaja jer su već obezbedili plej-of s pol pozicije, pa će imati prednost domaćeg terena u svim rundama doigravanja.

Nemanja Bjelica
Nemanja Bjelicafoto: Profimedia

I Nemanja Bjelica je dao sjajan doprinos pobedi „Ratnika" nad Sakramentom sa 109:90 ostvarivši dvostruki dvocifren učinak sa 19 postignutih poena uz 12 skokova i 6 asistencija.

NOVI PROBLEM ZA TRENERA BRUKLINA! Dragić se ne oseća dobro!

Bio je treći po efikasnosti u svom timu odmah uz Andre Viginsa koji je sa 25 postignutih poena bio najefikasniji igrač meča i iza Džordana pola koji je ubacio 22 poena.

U poraženom timu najefikasniji su bili Herison Barns sa 18 i Demijas Džons sa 17 postignutih poena.

Utakmice NBA lige:

Klivlend - Filadelfija 108:112

Orlando - Njujork 88:118

Hjuston - Minesota 132:139

Oklahoma - Finiks 117:96

San Antonio - Portland 113:92

Toronto - Majami 109:114

Sakramento - Golden Stejt 80:109

LA Klipers - Nju Orleans 119:100

Espreso/RTS


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.