DA LI JE OVO KRAJ DŽIKIĆA U PODGORICI: Posle novog poraza, navijači izneli svoje stav, nije mu bilo prijatno!
Aleksandar Džikić, Foto: Profimedia

DA LI JE OVO KRAJ DŽIKIĆA U PODGORICI: Posle novog poraza, navijači izneli svoje stav, nije mu bilo prijatno!

Da nevolja nikd ne ide sama, dokaz je i Budućnost jer se na svu muku povredio prvi centar Vili Rid

Objavljeno:

Šta se dešava sa košarkašima Budućnosti. Već šesti poraz upisali su učenici Aleksandra Džikića na svom terenu, a ovaj protiv Burga u sredu uveče bio je naročito bolan - jer je ugasio nade crnogorskog tima da može iz top 4 tima na tabeli u osminu finala Evrokupa.

Za to im je sad potrebno da pobede Bursu u gostima i da sačekaju poraz Virtusa na gostovanju Ulmu ili Cedevita Olimpije u Grčkoj protiv najgore ekipe od svih 10, Promiteasa.

Otud i vrlo naelektrisana atmosfera u sredu uveče u "Morači" gde su se nakon meča mogli čuti burni povici "uprava napolje", a kritika i uvreda nisu pošteđeni ni igrači. I oni su se našli na udaru ljutih navijača kojima nije bilo lako da svedoče fijasku ekipe posle velike prednosti.

KK Partizan, KK Budućnost, Hala Morača
foto: Printscreen/ABA liga

Burg je serijom 25:3 minus od 11 poena pretvorio u plus od 11 poena, i na kraju došao do pobede. Amerikanac Peri je na kraju zasrljao iako je imao 13 sekundi da završi napad, promašio je i dodatno podigao tenzije u hali.

Da nevolja nikd ne ide sama, dokaz je i Budućnost jer se na svu muku povredio prvi centar Vili Rid, i to teže izgleda. Amerikanac je iznesen sa terena, a prema prvim prognozama stradala mu je Ahilova tetiva.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.