OVO SE SRBIJI NEĆE NIMALO DOPASTI! Pitali Jokića o reprezentaciji, njegov odgovor je IZRIČIT!
Nikola Jokić, Foto: AP/Jeff Chiu

HOĆE LI MVP NA EVROPSKO?

OVO SE SRBIJI NEĆE NIMALO DOPASTI! Pitali Jokića o reprezentaciji, njegov odgovor je IZRIČIT!

MVP NBA lige još uvek ne razmišlja o nastupu za reprezentaciju Srbije

Objavljeno: 15:16h

Srpski košarkaš Nikola Jokić je u intervjuu za "Glas Amerike" pričao o trenutnom stanju u Denver Nagetsima, potencijalnoj MVP nagradi, ali i o nastupu za reprezentaciju Srbije.

Denver se nalazi na šestoj poziciji na Zapadu i do kraja će voditi žestoku borbu za mesto u plej-ofu.

- Neke utakmice koje je trebalo da pobedimo smo izgubili, neke koje je trebalo da izgubimo smo pobedili, tako da smo negde, da kažem, gde nam je mesto, ali treba da budemo srećni i zadovoljni, pogotovo što nemamo neke glavne igrače, što su nam se povredili glavni igrači. Ne samo Džamal (Mari) i Majkl Porter i Pi Džej (Dožer), koga smo kasnije trejdovali, čak i Vlatko se povredio, koga smo koristili jedno vreme, i on se povredio, tako da zadovoljni smo gde smo - rekao je Jokić i dodao:

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: EPA/ John G. Mabanglo

- Pogotovo u početku sezone, mnoge ekipe su bile u tim takozvanim protokolima, i na neki način ekipa koja je ostala zdrava najviše je profitirala. Međutim, mislim da smo prošli nekako tu kovid situaciju i da će da bude sve bolje i bolje u budućnosti.

Trka za MVP nagradu vodi se cele sezone između Jokića i Džoela Embida.

- Ne pratim, nekako to se samo dešava, to je samo nus pojava. Meni je drago da nisam opao, da se nisam opustio, da sam i dalje u dobroj formi. Sad da li je to 27 poena, ili 24 poena, to je, kako da kažem, to može da se promeni, ali drago mi je da se ja osećam dobro i da vodim svoju ekipu, nekako na najbolji način, što trenutno mogu.

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: Printscreen Youtube/CLNS Media

Reprezentaciju Srbije kasnije ove godine očekuje Evropsko prvenstvo, a još uvek se ne zna da li će Jokić na njemu nastupiti.

- Ja ne razmišljam o tim stvarima uopšte, o reprezentaciji sada. Nekako pokušavam da se fokusiram na sadašnjost, a to kad dođe razmišljaću kad dođe.

U Americi očekuje posetu Svetislava Pešića i Dragana Tarlaća.

- Najavili su mi se, sad sam, da budem iskren, zaboravio datum… Tarlać, koji je moj, da kažem Mačvanin, iz Riđice blizu Sombora, najavili su se i radujem se njihovom dolasku.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.