SVE JE SPREMNO ZA SRPSKI DERBI: Borba za plej of ABA lige dobija završni epilog, čeka nas uzbudljiva utakmica!
Košarkaška lopta, Foto: Profimedia

videćemo šta će biti

SVE JE SPREMNO ZA SRPSKI DERBI: Borba za plej of ABA lige dobija završni epilog, čeka nas uzbudljiva utakmica!

Evidentno je da smo u poslednje dve utakmice stabilizovali našu igru u napadu, a želimo da defanzivno od prve sekunde nametnemo stvari koje nama odgovaraju pogotovo kada igramo u svojoj hali

Objavljeno:

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović izjavio je da će meč protiv Borca u ABA ligi biti drugačiji u odnosu na prethodna dva ove sezone.

FMP u subotu od 19 sati dočekuje Čačane u 24. kolu ABA lige, a biće ovo treći ovosezonski duel.

Jednu utakmicu odigrali su u Čačku u ABA ligi, a drugu u Nišu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a obe utakmice pripale timu iz Železnika.

- Treći put u sezoni se sastajemo sa ekipom Borca, iako se veoma dobro poznajemo mislim da će i ova treća utakmica biti drastično drugačija u odnosu na prve dve, baš kao što se i druga razlikovala od prve. Najvažniji razlog za to je što ćemo i mi i oni biti u drugačijim sastavima u odnosu na prve dve utakmice - rekao je Stefanović za klupski sajt.

Svakako nas očekuje jedan zahtevan meč, oni su tim koji igra veoma dobro na gostovanjima i koji je ostvario velike pobede u gostima, dodao je trener FMP-a.

- Na nama je da nastavimo u ovom ritmu. Evidentno je da smo u poslednje dve utakmice stabilizovali našu igru u napadu, a želimo da defanzivno od prve sekunde nametnemo stvari koje nama odgovaraju pogotovo kada igramo u svojoj hali. Pozivam publiku da dođe u što većem broju jer je ovaj meč za nas veoma važan u ostvarenju ciljeva koje smo mogli samo da sanjamo na početku sezone - istakao je trener "pantera".

Mladi plejmejker FMP-a Milutin Vujičić kaže da neće biti lako u današnjem okršaju.

- Očekuje nas teška utakmica na domaćem terenu protiv ekipe Borca koja zna da bude veoma nezgodna. Dobro poznajemo tim i dobro smo pripremljeni za utakmicu. Verujemo da će doći do nastavka pobedničkog niza ako damo svoj maksimum i ispoštujemo dogovor iz svlačionice - rekao je Vujičić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.