"TRINKIJERI JE LICEMER!" Ostoja Mijailović OTKRIO da je Italijan pogazio OBEĆANJE, spomenuo i Jaramaza!
Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović, Foto: Branislav Božić

ovo će daleko odjeknuti!

"TRINKIJERI JE LICEMER!" Ostoja Mijailović OTKRIO da je Italijan pogazio OBEĆANJE, spomenuo i Jaramaza!

Predsednik Partizana odgovorio Andrei Trinkijeriju na reči da mu je "Partizan istetoviran na srcu"

Objavljeno:

Nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri je obećao velika dela kada je stigao u Humsku, ali onda je potpuno neočekivano napustio Beograd.

Nisu mu to lako oprostili ni igrači, ni navijači, a ni predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Italijan je nedavno kada je poručio da mu je "grb Partizana istetoviran na srcu", iako su njegov odlazak i kasniji potezi doveli do toga da zahladne odnosi sa klubom i navijačima.

Međutim, Mijailović je imao odgovor za Trinkijerija koji mu se nimalo neće dopasti.

- Zapitao sam se na trenutak da li je ta tetovaža izbledela kada su, recimo, odvodili Ognjena Jaramaza da potpiše ugovor za Bajern Minhen dok je imao važeći ugovor sa Partizanom, u trenutku kada se klub borio za opstanak. Dakle 'vrbovati' najvažnijeg igrača u toku sezone kada se klub bori za opstanak, da mu odagnate misli i razmišljanja u vaš klub, a u isto vreeme se klub bori sa najtežim trenucima možda i od osnivanja. Mislim da je sve to lažno što je rečeno od strane njega - rekao je Mijailović za Blic.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport

Nije tu bio kraj. Prvi čovek Partizana otkrio je da je sa Trinkijerijem imao postignut usmeni dogovor o daljoj dinamici saradnje, pre nego što su se dve strane razišle...

- U sezoni kovida, klub je na zahtev tadašnjeg trenera potpisao dugogodišnji ugovor sa svim igračima, a i sam trener je imao zagarantovan ugovor. Kada je Vlada Srbije donela odluku da nema posete na utakmicama zbog izbijanja pandemije virusa korona, a nama 30 odsto prihoda zavisi od prodaje ulaznica, uprava Partizana je ponudila svim igračima privremeno smanjenje postojećih ugovora od 10 do 20 odsto, a da onda, ukoliko bismo izborili plasman u Evroligu, kao nagradu vrati tih 10 ili 20 odsto i da im kao nagradu da ukupno 30 odsto u odnosu na ono što su imali na početku sezone. Na to je meni tadašnji trener pružio ruku, dao mi do znanja da je to korektno, pa sam smatrao da je bilo dogovoreno. Naravno, to je bila lažna ruka i samo su tražili malo vremena da napuste klub i odu u drugu ekipu. To je jedina istina koja je sada neka engima o kojoj on priča, kao i neki naši navijači - rekao je predsednik Partizana.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.