PEŠIĆ IMA ODGOVOR NA PITANJE OD MILION DOLARA! Da li će Nikola Jokić igrati na Evrobasketu ove godine?
Jokić sa navijačima Srbije, Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

srbija na nogama!

PEŠIĆ IMA ODGOVOR NA PITANJE OD MILION DOLARA! Da li će Nikola Jokić igrati na Evrobasketu ove godine?

Selektor Srbije putuje u SAD na pregovore sa NBA igračima i uskoro ćemo znati na koga može da računa u budućim reprezentativnim akcijama

Objavljeno:

Pitanje koje muči srpsku naciju je: Kada će najbolji košarkaš planete Nikola Jokić ponovo obući dres reprezentacije?

U budućnosti ćemo dobiti odgovor, a selektor Srbije Svetislav Pešić već radi na "specijalnom zadatku".

Naime, proslavljeni stručnjakl ide put Sjedinjenih Američkih Država gde će ići da gleda domaće NBA asove, ali i mladu nadu NCAA Sašu Stefanovića.

Kako navosi Sportski žurnal, popularni Kari u društvu direktora KSS Dragana Tarlaća ide da gleda Nikolu Jokića, lidera Denver Nagetsa.

Svetislav Pešić
Svetislav Pešićfoto: Starsport©

U planu su i razgovori, a pored Somborca, Pešić će gledati Bogdana Bogdanovića koji igra dobru sezonu u dresu Atlante, tu je i iskusni Nemanja Bjelica iz Golden Stejta, kao i Aleksej Pokuševski koji u poslednje vreme igra sve bolje u Oklahomi.

Međutim, nisu samo NBA igrači u planu Svetislava Pešića. Gledaće iskusni trenerski vuk i Sašu Stefanovića aduta Univerziteta Perdju koji u petak startuje u „Martovskom ludilu”.

Jasno je da Pešić ima cilj da održava zdravu komunikaciju sa najboljim igračima koja naša zemlja ima, a navijači sa nestrpljenjem gledaju ka Jokiću i njegovoj odluci da li će biti deo nacionalnog tima za Evrobasket ove godine.

Jokić u dresu Srbije
Jokić u dresu Srbijefoto: Dado Đilas

Jokić je poslednji put nosio dres Srbije 2019. godine na Mundobasketu u Kini, a njegovu odluku da ne pomogne "orlovima" u kvalifikacijama za Olimpijske igre većina navijača je žestoko osudila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.