LEPE VESTI ZA ZVEZDU: Dejan Radonjić će za sledeću utakmicu imati jednog igrača više na raspolaganju!
Foto: Starsport©

posle dužeg vremena

LEPE VESTI ZA ZVEZDU: Dejan Radonjić će za sledeću utakmicu imati jednog igrača više na raspolaganju!

Svakako, Crvena zvezda bi uskoro ponovo mogla da bude kompletna

Objavljeno:

Crvena zvezda biće jača za Stefana Markovića u duelu sa Studentskim centrom, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Marković se u tim vraća posle dve sedmice pauze zbog teže kontuzije šake koju je doživeo u utakmici protiv Fenerbahčea zbog čega je propustio treći večiti derbi, potom i pobede nad Baskonijom, Real Madridom i Makabijem iz Tel Aviva. Trener Dejan Radonjić potvrdio je posle Baskonije da povreda nije teže prirode, samo nije mogao da kaže u kom momentu bi iskusni plejmejker i jedan od heroja osvajanja Kupa Radivoja Koraća mogao da se vrati. Srećom po ekipu, vraća se brzo i biće neophodan za završnicu sezone.

Još jedna dobra vest za stručni štab, svlačionicu i navijače je da će Ostin Holins uskoro da se vrati takmičarskim obavezama. Kako ste već mogli da pročitate, on je prvobitno bio u režimu mirovanja do danas, isti će biti produžen još malo kako bi oporavak bio potpun jer je u pitanju koleno.

Stefan Marković
foto: Starsport©

Majk Cirbes više od mesec nije u takmičarskom sastavu, tačnije od utakmice protiv Monaka početkom februara zbog povrede kolena zbog čega je bio i na intervenciji. Propustio je završnicu nacionalnog kupa, ali i neke važne utakmice, a on do daljeg ostaje u individualnom programu rada.

Svakako, Crvena zvezda bi uskoro ponovo mogla da bude kompletna.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.