OBRADOVIĆ OČEKUJE NEIZVESNU UTAKMICU! Meč protiv Budućnosti može mnogo toga da odluči! (VIDEO)
Foto: Starsport©

IZJAVE PRED SUSRET!

OBRADOVIĆ OČEKUJE NEIZVESNU UTAKMICU! Meč protiv Budućnosti može mnogo toga da odluči! (VIDEO)

Duel je na programu u nedelju od 19 časova

Objavljeno: 16:49h

Partizan u nedelju igra protiv Budućnosti u Podgorici. Utakmica protiv starog rivala u SC Morača, na programu je od 19 časova.

Pred meč u Podgorici trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da očekuje da će predstojeća utakmica biti neizvesna i dodao da bi taj meč u Podgorici mogao dosta toga da odluči.

1 / 3 Foto: Starsport©

- Duel protiv iskusnog i izuzetno kvalitetnog tima. Imamo utakmicu koja dosta toga može da odluči. Mislim da su oni u stanju da odigraju veoma dobro. Pokazali su to tokom cele sezone, igrali su veoma dobru utakmicu i protiv nas u Beogradu koja je bila neizvesno do same završnice. Očekuje nas veoma neizvesna utakmica - dodao je trener Partizana.

Rade Zagorac smatra da je Budućnost i ove sezone napravila odličan tim, sa dobrim trenerom.

- To je utakmica koja spada u svojevrsan derbi ABA lige. Neću da kažem da je to rivalstvo poput onog koje imamo sa gradskim rivalom Zvezdom, ali je opet na neki način vrlo živopisno. Uvek su to kvalitetne utakmice i uvek ima šta da se vidi - rekao je kapiten Partizana Rade Zagorac i dodao:

- Odradili smo dva dobra treninga, mislim da smo odradili dobru pripremu. Hrabrost, odlučnost i koncentracija će biti potrebni za pobedu - poručio je Rade Zagorac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.