Vrela ATMOSFERA! OZLOGLAŠENI Holanđani STIŽU U BEOGRAD! To je ODLIČNA vest za "Grobare"- EVO I ZAŠTO!
FK Partizan, Foto: Starsport©

LIGA KONFERENCIJA

Vrela ATMOSFERA! OZLOGLAŠENI Holanđani STIŽU U BEOGRAD! To je ODLIČNA vest za "Grobare"- EVO I ZAŠTO!

Grobari pripremite se da budete na visini zadatka.

Objavljeno: 15:26h

Navijači Fejenorda definitivno stižu u Beograd na prvi meč osmine finala Lige konferencija između Partizana i pomenutog kluba.

Brojno stanje možda neće biti kao što je isprva planirano (pominjalo se 1.500), ali će rival Partizana svakako imati značajnu podršku u Humskoj, što takođe važi za pristalice crno-belih u revanšu dva tima, dogovoreno je na nivou klubova.

Poznato je ko deli pravdu na meču u četvrtak.

Zbog smanjenog kapaciteta na tribinama, uslovljenog kovid merama, Holanđani, koji inače važe za ozloglašenu navijačku grupu, neće moći da dobiju planirani broj ulaznica, no, u Humskoj će ih svakako biti dovoljno da pruže značajnu podršku svom timu, saznaje Telegraf.

1 / 9 Foto: Starsport©

Dva kluba su minulih dana bila u svakodnevnoj komunikaciji, dogovarajući se kako da jedni drugima izađu u susret i omoguće prisustvo gostujućih pristalica.

Na tribine za ovaj meč možete i besplatno, uz jedan uslov.

Bilo je planirano da dođe do "razmene" ulaznica, da Partizan u prvom meču, a potom Fejenord u revanšu obezbede određeni broj karata, međutim, došlo je do promene plana, jer su Holanđani su tokom jučerašnjeg dana otkazali jedan čarter.

Tako će rival crno-belih iz Roterdama kupiti određeni broj ulaznica za svoje pristalice, a isto će biti omogućeno i Partizanu u Roterdamu naredne sedmice.

Rival crno-belih dolazi znatno oslabljen u Humsku

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.