FSS POVLAČI RADIKALAN POTEZ ZBOG PIKSIJA! Zakazan HITAN sastanak!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Printscreen/youtube/FSS

BURA NE JENJAVA!

FSS POVLAČI RADIKALAN POTEZ ZBOG PIKSIJA! Zakazan HITAN sastanak!

Nastavlja se rat saopštenjima, a sada i FSS ima reč

Objavljeno: 15:00h

Fudbalski savez Srbije se oglasio povodom napada na selektora Srbije Dragana Stojkoivića Piksija od strane Crvene zvezde!

FSS će održati sednicu Izvršnog odbora 15. marta.

- Neprimerena saopštenja i neosnovani napadi u javnosti usmereni ka selektoru A tima Draganu Stojkoviću, Sudijskoj komisiji i Fudbalskom savezu Srbije, sa kojima smo suočeni prethodnih dana, zahtevaju odlučnu reakciju FS Srbije - navodi se u današnjem saopštenju na sajtu organizacije.

Fudbalski klub Crvena zvezda u nedelju je izdao saopštenje u kome je izrazio nezadovoljstvo odlukom sudije na utakmici Spartaka i Partizana da dosudi jedanaesterac za crno-bele, kojim su pobedili u Subotici.

Crveno-beli su takvu odluku nazvali pljačkom koju je, kako je navedeno, "režirao neformalni predsednik Saveza Dragan Stojković".

FSS
foto: Dado Đilas

Stojković je saopštio da je angažovao advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića.

- Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana - naveo je on.

Potom je usledilo novo saopštenje crveno-belih.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.