ANALIZIRANA SPECIFIČNA SITUACIJA! Iz Fudbalskog saveza Srbije stiže podrška Sudijskoj komisiji!
Foto: Starsport©

TEK ĆE BITI POLEMIKE!

ANALIZIRANA SPECIFIČNA SITUACIJA! Iz Fudbalskog saveza Srbije stiže podrška Sudijskoj komisiji!

Izvršni odbor srpske kuće fudbala zasedaće 15. marta i tada doneti zaključke o poslednjim dešavanjima

Objavljeno: 11:39h

Velika prašina podigla se u srpskoj fudbalskoj javnosti nakon 26. kola Linglong Superlige Srbije.

Razlog je utakmica u Subotici i penal koji je nakon odložene reakcije iz VAR sobe i dugog većanja sudije Lazara Lukića dodeljen Partizanu za pobedu i opstanak na prvom mestu na tabeli. To je izazvalo novi rat saopštenjima između "večitih" rivala započet od strane Crvene zvezde, kao i mnoštvo reakcija fudbalskih poklonika.

FK Spartak Subotica, FK Partizan
foto: Starsport©

VAR sudija na tom meču bio je naš najbolji arbitar Srđan Jovanović, koji se "okrivljuje" da je pozvao Lukića da promeni odluku, iako je on prvobitno nije doneo.

Konačna "odgovornost" i odluka ostala je na sudijskom posmatraču Zdravku Saviću iz Bačke Topole i nadležnoj komsiji. Međutim, iz Fudbalskog saveza Srbije stižu signali da se pruža podrška Sudijskoj komisiji i njenom predsedniku Dejanu Filipoviću, prenosi "SportKlub".

Dan posle Crvene zvezde, stigle su reakcije i iz kruševačkog Napretka, kao i posle prvoligaškog okršaja OFK Bačke i Javor Matisa.

Poznato je da će Izvršni odbor FSS zasedati 15. marta i tada doneti zaključke o poslednjim dešavanjima, a istog dana održaće se i Skupština Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.