HOĆE LI SE OVO PREBACITI I NA EKIPU: Gvardiola u lošem raspoloženju dočekuje duel protiv Junajteda!
Foto: Profimedia

VIDEĆEMO

HOĆE LI SE OVO PREBACITI I NA EKIPU: Gvardiola u lošem raspoloženju dočekuje duel protiv Junajteda!

Siti je od početka sezone igrao sa Feranom Toresom na poziciji centarfora, ali je i on prodat ove zime i otišao je u Barselonu. Pored njega, tu poziciju je igrao i Gabrijel Žesus, ali je on u međuvremenu prešao na krilnu poziciju

Objavljeno:

Jedan od najboljih trenera današnjice, ujedno i čovek koji je najviše trošio u prethodnim prelaznim rokovima, Pep Gvardiola, izjavio je da njegovom Mančester sitiju fali jedan klasični napadač, pa će verovatno već na leto pokušati da nadomesti taj nedostatak.

Mančester siti i Pep Gvardiola su u prethodnom periodu trošili previše novca na pojačanja, letos su "iskeširali" 100 miliona funti za Džeka Griliša koji tek povremeno dobije priliku da odigra, što govori o kakvom rasipanju novcem se radi.

Pokušao je Gvardiola na leto da nadomesti odlazak Serhija Aguera, želeli su Harija Kejna, ali do transfera nije došlo, okrenuli su se i Kristijanu Ronaldu, no, ostali su i bez njega.

- Mislim da je klubu definitivno potreban napadač. Kažete da igramo fantastično dobro bez napadača jer pobeđujemo. Kada ne pobeđujemo, kažete da nam treba napadač. Definitivno nam treba - istakao je Gvardiola pred Junajted.

Siti je od početka sezone igrao sa Feranom Toresom na poziciji centarfora, ali je i on prodat ove zime i otišao je u Barselonu. Pored njega, tu poziciju je igrao i Gabrijel Žesus, ali je on u međuvremenu prešao na krilnu poziciju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.