Zvanično! Nekadašnji funkcioner Crvene zvezde je postao generalni sekretar FSS! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

odlučeno!

Zvanično! Nekadašnji funkcioner Crvene zvezde je postao generalni sekretar FSS! (VIDEO)

- Pred nama su veliki poslovi koje smo započeli, a koje je predsednik Slaviša Kokeza jasno definisao u svom predizbornom programu
Objavljeno: 20:34h

- Pred nama su veliki poslovi koje smo započeli, a koje je predsednik Slaviša Kokeza jasno definisao u svom predizbornom programu. Zahvaljujem se Nebojši Ivkoviću na svemu što je do sada uradio za srpski fudbal, kao i na podršci koju mi je pružao od trenutka kad sam došao u FS Srbije – rekao je novi generalni sekretar FS Srbije Jovan Šurbatović.

foto: Fonet

Jovan Šurbatović, dosadašnji zamenik generalnog sekretara FSS, rođen je 29. marta 1968. godine. Diplomirani je ekonomista. Magistrirao je 2007. godine na Univerzitetu za mir UN na temu „Kategorizacija sportova“, a doktorsku disertaciju pod nazivom „Upravljanje sportskim objektima“ odbranio je na Univerzitetu u Novom Sadu 2012. godine.

Pre dolaska na mesto zamenika generalnog sekretara FSS više od pet godina obavljao je funkciju generalnog sekretara Fudbalskog saveza Beograda, a bio je i potpredsednik Privremenog organa rukovođenja u FS Beograda. Dugogodišnji je član Skupštine FK Crvena zvezda i direktor FK Radnički iz Obrenovca u vreme njegovih najvećih uspeha.

(Espreso.co.rs/fss.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.