DELIJE PRIPREMITE SE! Na Marakanu stiže VELIKO pojačanje!
Foto: Starsport©

skauti krenuli u akciju!

DELIJE PRIPREMITE SE! Na Marakanu stiže VELIKO pojačanje!

Čelni ljudi crveno-belih ozbiljno su počeli da pripremaju teren za letnje aktivnosti, a na meti je fudbaler slovenačkog Kopra Kahim Paris

Objavljeno: 17:21h

Imaju u Crvenoj zvezdi u ovom trenutku velike prioritete. Šampionska trka sa Partizanom je u punom jeku, a predstoji i dvomeč protiv Glazgov Rendžersa.

Međutim čelnici i članovi sportskog sektora crveno-belih ozbiljno su počeli da pripremaju teren za letnje aktivnosti. Prema sazanjima Mocart Sporta na meti crveno-belih je krilni fudbaler slovenačkog Kopra Kahim Paris.

Skauti Crvene zvezde tokom zime boravili su nekoliko puta u slovenačkoj luci kako bi se uverili u kvalitete momka rođenog 2000. godine u Kingstonu. Pre toga biranim rečima o Parisu pričao je i Stevan Mojsilović, nekadašnji trener Rada i Obilića koji odlično poznaje prilike u slovenačkom fudbalu jer je dugo godina bio zaposlen u Domžalama.

Kako se može čuti Paris je prošao filter, tako da je na njegovom transferu počelo ozbiljno da se radi. Naravno, realizacija je još daleko, jer o angažovanju krilnog fudbalera iz Jamajke treba da se usaglase sve strukture u Zvezdi. Pre svega sportski direktor Mitar Mrkela i trener Dejan Stanković.

1 / 3 Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

Ali čini se da će Zvezda ići u pravcu angažovanja momka koji je ove sezone jedan od najboljih igrača slovenačke lige. U dresu Kopra je na 24 utakmice postigao devet golova i upisao tri asistencije. I u prethodnoj takmičarskoj godini je Paris bio vrlo dobar, kada je u dresu drugoligaša Krke postigao 16 pogodaka.

Reprezentativac Jamajke igra na poziciji desnog krila. Crvena zvezda se u proteklom periodu na toj poziciji najviše oslanjali na El Fardu Bena. Reprezentativac Komorskih Ostrva će, vrlo verovatno, karijeru završiti u Beogradu, ali je za očekivati da ima doziranu minutažu.

Kahim Paris ima ugovor sa trećeplasiranim timom slovenačkog prvenstva do leta 2023. godine. Zvezda bi morala da izdvoji novac za obeštećenje, ali o tome će se pričati na kraju sezone, kada se bude podvukla crta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.