BIVŠI PREDSEDNIK FIORENTINE PROZVAO SRPSKOG FUDBALERA! Još jedan napad pred pakleni povratak u Firencu!
Foto: EPA/Domenech Castello

nEĆE MU BITI PRIJATNO!

BIVŠI PREDSEDNIK FIORENTINE PROZVAO SRPSKOG FUDBALERA! Još jedan napad pred pakleni povratak u Firencu!

Čeki Gori je svoje gazdovanje obeležio odličnim rezultatima, ali je sve završeno bankrotom

Objavljeno: 16:22h

U sredu od 21 čas Dušan Vlahović će prvi put igrati u Firenci protiv svog nekadašnjeg kluba. Novom špicu Juventusa navijači Viole spremaju paklen doček, a nekadašnji predsednik Fiorentine Čeki Gori dodaje malo ulja na vatru poređenjem srpskog napadača i Roberta Bađa.

- Robi nije hteo da pređe u Juventus. Prodala ga je porodica Pontelo. Bio je vezan za Firencu. Pričali smo jednom na večeri i pitao me je kako može da pređe u Juventus? Na kraju je dobro uradio. Odnos sa navijačima je ostao netaknut jer je pokazao šal Fiorentine po povratku u Firencu - kazao je Čeki Gori.

1 / 4 Foto: EPA/Domenech Castello

U toj utakmici je Bađo promašio penal na "Artemio Frankiju" i kada je izlazio bačen mu je šal Fiorentine. Podigao ga je i zato je ostao upamćen među navijačima.

- Vlahović je otišao skoro i tajming mu ne pomaže. To je bilo pitanje novca. Hteo je da ode kako bi dobio veću platu. Juventus se bori za Seriju A i za evropske trofeje i mogao je da mu usliši želje. Vlahović nije Bađo. Dobar je igrač i prava njegova vrednost će se pokazati u najtežim utakmicama.

Čeki Gori je svoje gazdovanje Fiorentinom obeležio sa odličnim partijama i zlatnim dobom kluba, ali je sve završeno bankrotom i ispadanjem Viole u niži rang.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.