GVARDIOLA PORUČIO UKRAJINSKOM FUDBALERU! Za njega je najbolje da igra fudbal!
Foto: EPA/Alan Walter

iSKRENO!

GVARDIOLA PORUČIO UKRAJINSKOM FUDBALERU! Za njega je najbolje da igra fudbal!

Uoči utakmice protiv Evertona koja je odigrana u subotu Zinčenko se rasplakao na zagrevanju zbog situacije u njegovoj domovini

Objavljeno: 13:34h

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je za fudbalera njegove ekipe Ukrajinca Oleksandra Zinčenka najbolje da igra, u jeku ruske vojne intervencije u njegovoj zemlji.

Siti se plasirao u četvrtfinale FA kupa pobedom protiv Piterboroa 2:0, a Zinčenko je kao kapiten predvodio ekipu, čime je klub hteo da iskaže podršku Ukrajini.

Uoči utakmice protiv Evertona u subotu Zinčenko se rasplakao na zagrevanju zbog situacije u njegovoj domovini.Gvardiola, koji je promenio sastav u utakmici FA kupa, pohvalio je Fernandinja koji je odlučio da kapitensku traju preda Zinčenku.

- Naš kapiten je odlučio da mu preda traku, da pokaže koliko je situacija važna. Svi u klubu podržavamo taj gest, gest mog kapitena, koji predstavlja svoju zemlju. Naravno, ovo nije lak period za Aleksa. On nema samo podršku naših navijača, već širom sveta, Velike Britanije, u ovoj ludoj situaciji u kojoj trenutno živimo. Za njega je najbolje da igra fudbal - rekao je Gvardiola.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.