STANKOVIĆ POGODIO ISHOD ŽREBA: Rendžers je PREMIJA, moglo je biti MNOGO GORE!
Dejan Stanković, Foto: Starsport

zadovoljan

STANKOVIĆ POGODIO ISHOD ŽREBA: Rendžers je PREMIJA, moglo je biti MNOGO GORE!

Uživaće u evropskim mečevima - poručio je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, rekao je da je zadovoljan današnjim žrebom za osminu finala Lige Evrope i da je predstojeći protivnik Rendžers premija za navijače i ceo klub.

- Ne znam da li je moglo da prođe bolje, ali sigurno da je moglo biti mnogo gore. Gledao sam utakmicu Rendžers - Borusija Dortmund, odigrali su dve spektakularne utakmice protiv Dortmunda. Može se reći da je Dortmund u krizi, ali pričamo o dve fenomenalne ekipe. Mi znamo šta nam je činiti. Ovo je jedna premija za sve navijače Crvene zvezde, za naše igrače, ali i za sve nas koji radimo i vodimo ovaj klub - rekao je Stanković posle žreba.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

Fudbaleri Zvezde igraće protiv Rendžersa u osmini finala Lige Evrope. Prva utakmica igraće se 10. marta u Glazgovu, a revanš je na programu sedam dana kasnije u Beogradu.

Zvezda je osvojila prvo mesto u grupnoj fazi Lige Evropa, pa je prošla direktno u osminu finala, a Rendžers je u dvomeču plej-ofa bio bolji od Borusije Dortmund.

Rendžers, Džo Aribo, Alfredo Morelos, Stiven Dejvis
foto: Profimedia

- Dobro smo odigrali grupnu fazu i imamo pravo da se nadamo. Odustajati nećemo. Ovo je protivnik protiv kog možemo da damo sve od sebe i da se nadamo nečem lepom. Pre izvlačenja svima sam rekao da će biti Zvezda - Rendžers. Kada je izašla prva kuglica na kojoj je pisalo Rendžers, a odmah zatim i Zvezda, rekao sam da sam završio posao i da mogu da idem, ali to je bilo sve u šali - naveo je Stanković.

On je ocenio da su fudbaleri zaslužili da uživaju u evropskim mečevima i istakao je da se ekipa odavno sprema za predstojeći "večiti" derbi protiv Partizana.

Dejan Stanković
foto: Profimedia

- Idemo korak po korak. Evropa je uvek lepa za Zvezdu. Proleće je pogotovo istorijski lepo za naš klub. Niko nam ne može oduzeti da sanjamo i da gledamo napred i idemo dalje. Ti momci su to zaslužili. Ovaj klub je zaslužio da se priča o njemu, da je svake godine u grupnoj fazi takmičenja i tako dobija koeficijente kako za nas, tako i za fudbalsku Srbiju. Nama ne ostaje ništa drugo nego da uživamo u ovom momentu, ali kao što ste rekli, spremamo se za derbi već odavno - naveo je Stanković.

Zvezda će u nedelju od 18 časova igrati na svom terenu protiv Partizana, u utakmici 24. kola Superlige Srbije. Crno-beli su prvi na tabeli sa pet bodova više od crveno-belih.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.