GAZDA ČELSIJA ĆE DOBITI SRČKU ZBOG SVOJE ĆERKE: Sofija Abramovič ŠOKIRALA objavom o Rusiji i Putinu! (FOTO)
Roman i Sofija Abramovič, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

'omiljeni putinov sin'

GAZDA ČELSIJA ĆE DOBITI SRČKU ZBOG SVOJE ĆERKE: Sofija Abramovič ŠOKIRALA objavom o Rusiji i Putinu! (FOTO)

Roman Abramovič je inače, jevrejskog porekla, a prvi je koji je bivšem predsedniku Rusije, Borisu Jeljcinu, za naslednika preporučio Vladimira Putina

Objavljeno:

Sofija Abramovič, kćerka vlasnika Čelsija i ruskog tajkuna Romana Abramoviča, na Instagramu je iznenadila objavom koja se odnosi na rusku vojnu intervenciju u Ukrajini.

Šuška se (ne prvi put) da će njenom ocu biti zabranjeno da živi u Velikoj Britaniji jer se smatra jednim od 35 oligarha koji podržavaju Rusiju i njenog predsednika Vladimira Putina koji je naredio i napade na Ukrajinu juče ujutro.

Sofija Abramovič, Roman Abramovič
foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Roman Abramovič je inače, jevrejskog porekla, a prvi je koji je bivšem predsedniku Rusije, Borisu Jeljcinu, za naslednika preporučio Vladimira Putina 1999. Isto tako je Putinu preporučio Dmitrija Medvedeva 2007.

Kris Hačins, biograf predsednika Rusije, odnos Putina i Abramoviča, poznatog kao "Gospodin A" u Kremlju, vidi kao odnos oca i omiljenog sina.

Vladimir Putin, Roman Abramovič
foto: EPA/ALEXEI NIKOLSKY / SPUTNIK /KREML

Međutim, to nije sprečilo Sofiju da izađe sa stavom i da jasno i glasno poruči da je protiv Putina. U objavi koju je podelila u svom Insatgram storiju jasno je poručila da je protiv njega i da dobar deo ruskog naroda ne podržava ono što radi Putin i što rade ruski političari:

- Putin (ne Rusija) želi rat sa Ukrajinom. Najveća i najuspešnija laž propagande Kremljina je da je većina Rusa uz Putina - piše u objavi koju je Sofija podelila.

Sofija Abramovič
foto: Printscreen/Instagram/@sofiaabramovich97

U glavnom gradu Kijevu danas se vode žestoke borbe, a UN su objavile da je ubijeno najmanje 25 civila prilikom bombardovanja i vazdušnih napada. Takođe, isti izvor navodi da su ranjena 102 civila.

Međutim, pretpostavlja se da je ta brojka nezvanična i da je ona, nažalost, još veća.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.