ILIEV POZIVA NA OPREZ PRED REVANŠ MEČ PROTIV SPARTE! Na pragu da ispišemo još jednu stranicu istorije!
Foto: Starsport©

SAMO BEZ EUFORIJE!

ILIEV POZIVA NA OPREZ PRED REVANŠ MEČ PROTIV SPARTE! Na pragu da ispišemo još jednu stranicu istorije!

Revanš meč na programu je u četvrtak od 18:45

Objavljeno: 14:14h

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, veruje da će trener Aleksandar Stanojević i fudbaleri crno-belih bez euforije ući u revanš utakmicu protiv Sparte iz Praga u šesnaestini finala Lige konferencije.

Tim iz Humske slavio je u prvom meču u Češkoj golom Kvinsija Meniga.

- Čvrsto smo na nogama! Nema euforije! Svesni smo težine dvomeča. Ništa nije rešeno u Pragu, iako smo pobedili. Česi su ozbiljna ekipa. Evo kazaću vama kakva su oni ekipa i zašto ne smemo da ih potcenimo. Oni su pre deset dana u najvećem derbiju Češke pobedili Slaviju sa 2:0, a ta ista Slavija je u Istanbulu deklasirala Fenerbahče sa 3:1. To je pokazatelj kvaliteta njihovog fudbala i čvrstine Sparte - poziva na oprez u razgovoru za Kurir Ivica Iliev i nastavlja:

Ivica Iliev
foto: Starsport

- Biće teško, neizvesno. Opet, da budemo realni. Posle 1:0 u Pragu prilika za prolaz je na našoj strani. Od samog starta smo pričali da su šanse 50/50. Tako i ostaje. Mi jesmo pokazali snagu, karakter i kvalitet, ali su oni agresivna i fizički zahtevna ekipa. S optimizmom očekujem utakmicu, poznat sam da verujem u ono što radim.

Partizanu bi mnogo značilo da prođe, kako sa sportskog, tako i finansijskog plana.

- Generalno, uvek polazim od rezultata. To je najvažnije. Sportska priča. Sa te strane smo na pragu da ispišemo još jednu stranicu istorije, te da otvorimo još jednu. Sa druge strane, finansije nisu zanemarljive, svaki naredni plasman u Ligu konferencije donosi novčanu nagradu koja olakšava finansiranje kluba - jasan je Ivica Iliev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.