TOTALNA EUFORIJA! Nathovo OBEĆANJE će "raspaliti" maštu Grobara!
Bibras Natho, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

moćna poruka!

TOTALNA EUFORIJA! Nathovo OBEĆANJE će "raspaliti" maštu Grobara!

Izraelac želi da sa crno-belima ispiše stranice nove istorije...

Objavljeno: 14:21h

Iskusni fudbaler Partizana Bibras Natho je proslavio svoju 100. utakmicu u crno belom dresu, a kaže da mu je cilj da ih ima još bar ovoliko.

Natho je karijeru proveo u Rusiji, na neki način je postao ikona i klubova CSKA iz Moskve, kao i Rubina pre nego što je stigao u Partizan. Kako ističe, veoma mu je drago što je u "drugoj zemlji" uspeo da dođe do ove cifre.

- Veoma je posebno doći u drugu zemlju i odigrati 100 utakmica za neki klub. Rekao sam da se nadam da ću odigrati bar još 100 i da ću završiti sa 200, uživam u ovome i nadam se još mnogima - rekao je Natho, a onda je napomenuo i da bi za sledeći dres imao samo dve promene.

- Prva je što moramo promeniti broj jedan u broj dva, pa tako da bude 200 ispod mog imena, a druga stvar koju bih promenio je ta da bih dodao još jednu zvezdicu. Za to nam treba još tri titule i mislim da možemo da ih osvojimo u naredne tri godine.

Večiti derbi, Bibras Natho
foto: Starsport©

Takođe, Izraelac je rekao i da zna kakva je legenda Saša Ilić, koji je rekorder po broju nastupa u Partizanu sa odigranih 800 utakmica.

- On je legenda. Jedan od najvećih imena u istoriji kluba. Nisam igrao s njim, ali sam igrao protiv njega, kao što sam rekao za mene je dovoljno i da odigram 200 utakmica. Imamo neke igrače koji su "rođeni" ovde, Zdjelar, Marković, Lola, oni takođe imaju dosta utakmica ovde.

Natho je iskoristio priliku da pozove navijače na stadion, jer kako kaže podrška nije bila potrebnija.

- Potrebni su nam fanovi sada, kada je Evropa u pitanju, to je veliki bonus za nas i za klub. Mi možemo da uradimo neveorvatne stvari u ovom takmičenju, ali za nas je najbitnija liga. Sada nam trebaju fanovi, jer svi klubovi žele da nas savladaju, ali s našim navijačima to neće biti moguće. Kao prethodna utakmica u nedelju, nama treba više, treba nam pun stadion. Zovemo navijače, sad ste nam potrebni jer samo zajedno možemo sve.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.