CELOJ EVROPI VALJA, A PARTIZANU I ZVEZDI... Crno-belima "smenio" trenera, Zvezdi poništio ČIST gol!
Jovanović sudi večiti derbi, Foto: Starsport©, Profimedia

biće pakleno!

CELOJ EVROPI VALJA, A PARTIZANU I ZVEZDI... Crno-belima "smenio" trenera, Zvezdi poništio ČIST gol!

Jedan od najboljih evropskih sudija delegiran za meč Zvezde i Partizana, ali ima burnu prošlost sa "večitima"

Objavljeno: 12:53h

Jedan od najbitnijih faktora na terenu kada se igra večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana je sudija!

A kada Srđan Jovanović valja velikanima i učesnicima Lige šampiona, moraće crveno i crno-beli da se pomire se odlukom da će on deliti pravdu na 166. okršaku beogradskih rivala.

Jovanović je ove sezone sudio na 18 utakmica, pokazao jedan crveni karton i dosudio jedan penal, a i jedna i druga ekipa ga pampe po dobrom i lošem.

Crveno-beli su svakako bolje prošli jer Zvezda je na 10 utakmica na kojima joj je Jovanović sudio upisala devet pobeda uz jedan poraz. Partizanu je sudio čak na 21 utakmici, crno-beli su dobili njih 14, četiri puta igrali nerešno i tri puta izgubili.

Srđan Jovanović
foto: Starsport©

Jovanović je sudio dva okršaja Zvezde i Partizana, u jednom su slavili crveno-beli u drugom crno-beli.

Onaj iz septembra 2019. je Partizan dobio sa 2:0 golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića nakon što je Zvezdi, kasnije se ispostavilo neopravdano, poništen čist gol pri rezultatu 0:0 zbog nepostojećeg prekršaja nad Vladimirom Stojkovićem.

Jovanović je sudio i prošlogodišnje finale Kupa u kome je Crvena zvezda slavila posle boljeg izvođenja penala (4:3, bez golova u toku igre) nakon čega je Jovanović isključio Marka Gobeljića zbog "skidanja šortsa".

Savo Milošević
foto: Starsport©

Navijači Partizana dobro pamte meč sa Vojvodinom kada je Jovanović pokazao crveni karton Savi Miloševiću koji je potom napustio mesto glavnog trenera. Svemu je prethodilo to što je i Sejuba Suma "pocrveneo", pa je Milošević je izgubio živce, uleteo na teren, flašicu vode bacio ka sudiji, šutnuo mikrofon TV Arene Sport i potom podneo ostavku.

Bilo kako bilo, srpski fudbal je srpski fudbal, došlo je vreme i za malo evropskog sa sudijom Srđanom Jovanovićem na centru.

Njemu je UEFA poverila meč osmine finala Lige šampiona Sporting - Mančester siti koji se igrao pre nedelju dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.