VELIKI DELIJA IZJAVIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO! KAKO ĆE STANKOVIĆ REAGOVATI?
Aleksandar Stanojević, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Nenad Lalatović pred utakmicu sa fk partizanom

VELIKI DELIJA IZJAVIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO! KAKO ĆE STANKOVIĆ REAGOVATI?

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović smatra da je Aleksandar Stanojević najbolji trener u Srbiji.

Objavljeno:

Partizan u nedelju od 15:30 dočekuje Radnički iz Kragujevca, a ulaz je besplatan u Humskoj.

Lalatović je pred utakmicu hvalio svog kolegu.

"Želim da čestitam Partizanu na utakmici u Pragu i pobedi nad Spartom. Odigrati na takav način i pobediti, to samo govori da moji igrači i ja moramo da imamo veliki oprez na stadionu JNA u nedelju. Partizan je okupio veliki broj kvalitetnih igrača.

Sale Stanojević je preporodio klub. Prava su takmičarska ekipa, u svim delovima tima. Stvarno su dobri, snažni i brzi. Nije ni čudo što su prvi na tabeli. Za mene je Sale Stanojević najbolji trener u Superligi, to pokazuju rezultatu koje pravi sa svojom ekipom", rekao je Lalatović.

1 / 9 Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Lalatović je govorio o Radničkom i trenutnom stanju na tabeli.

"Očekuje nas teška utakmica. Mi smo poslednji na tabeli. Ne mogu ja da pretim. Možda bih i mogao da sam došao ranije, da sam doveo tri do četiri igrača, da je Radnički jači. Ovako, zatekao sam igrački sastav kakav imamo, sa kojim sam ja zadovoljan. Želeo sam još trojicu igrača, klub je pregovarao sa njima, ali su se oni uplašili.

Valjda zato što smo poslednji i što su imali bojazan da ispadnu iz lige. Plašili su se neuspeha. Ja se ne bojim! Ponosan sam što sam trener Radničkog. Svestan sam da ne možemo ostati u ligi direktno, ali se nadam da taj cilj možemo ostvariti kroz baraž", kaže Lalatović.

1 / 5 Foto: Profimedia

Šta očekuje od utakmice?

"Protiv Partizana idemo da se pokažemo u što boljem svetlu. Oni su, sada posle Češke, puni snage i elana. Mi smo nažalost u prvom kolu izgubili od Proletera koji je dobar i kvalitetan tim. Igračima sam rekao da na toj utakmici nemaju šta da izgube, već samo da dobiju. Pa, ako se desi neko čudo. Svestan sam da je Partizan kvalitetniji, ali ovo je fudbal, ne pobeđuje uvek bolji.

Ako neko čudo bude uz nas, ako igrači ispoštuju sve ono što budem tražio od njih... Znam kako se pobeđuje Partizan! Ali, za to morate da imate kvalitet, ali i sreću tog dana. Nama će biti potrebna sreća ako želimo da iznenadimo Partizan. Biće veoma teško, Partizan je apsolutni favorit. Na papiru jeste, a na terenu ćemo videti", zaključio je trener Radničkog 1923.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.