PORUKA RAKITIĆU! Sram te bilo, da daš gol Dinamu!
Ivan Rakitić, Foto: instagram/ivanrakitic

Liga evrope

PORUKA RAKITIĆU! Sram te bilo, da daš gol Dinamu!

Nekadašnji napadač zagrebačkog Dinama Mario Gavranović odreagovao je na gol koji je Ivan Rakitić postigao protiv "modrih” u Ligi Evrope.

Objavljeno: 17:06h

Fudbaleri Sevilje slavili su na svom terenu 3:1, a vodeći gol, iz penala, u prvom meču 1/16 finala, postigao je upravo Rakitić.

"Bilo je malo čudno, dosta tih igrača poznajem, bilo je i malo neugodno, pogotovo kod penala, u nekom trenutku je čak pao i smeh kad sam video Livija ispred sebe", rekao je Rakitić, pa dodao:

"Pre svega, srećni smo i ponosni na način kako smo odigrali danas protiv ovog fantastičnog Dinama. Mislim da smo odigrali jako interesantnu utakmicu, i na kraju zaslužili pobedu. Dobro smo kružili s jedne strane na drugu i čekali svoju priliku, i onda dali ta dva brza gola za dva minuta. To su bili ključni trenuci. Brzo smo reagovali nakon gola Oršića, a potom odigrali i jako dobro drugo poluvreme."

Komentar
foto: instagram/ivanrakitic

Rakitić je ubrzo i na Istagramu objavio fotografiju u dresu Sevilje uz poruku kako je Liga Evrope posebno takmičenje za Sevilju, te dodao "Napred Sevilja!".

Nije dugo trebalo nekom od "modrih" da mu odgovori, a to je učinio Mario Gavranović.

"Sram te bilo da daš gol Dinamu i još izjaviš da ne bi slavio protiv ostalih klubova. Mislim da bi Luka iščupao kosu da je ima još", našalio se Gavranović, misleći na Ivanovog oca Luku, velikog navijača Dinama.

Revanš je na programu narednog četvrtka.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.