BORJAN OTKRIO KAKO JE PRVI PENAL BIO KLJUČNI DA (OPET) BUDE JUNAK: Osećamo podršku zvezdaške javnosti!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

POČASTVOVAN

BORJAN OTKRIO KAKO JE PRVI PENAL BIO KLJUČNI DA (OPET) BUDE JUNAK: Osećamo podršku zvezdaške javnosti!

Kapiten crveno-belih ističe da je klub tamo gde i pripada poslednjih godina

Objavljeno:

Golman Crvene zvezde, Milan Borjan, osvrnuo se na utakmicu osmine finala Kupa Srbije u kojoj je branilac trofeja, najviše zahvaljujući njemu, prošao u narednu rundu posle penal serije.

Zvezda je sa Radničkim odigrala 0:0 tokom regularnog dela, da bi u penal seriji dobila sa 3:2 - uz čak četiri odbranjena jedanaesterca iskusnog čuvara mreže.

- Čestitao bih svojim saigračima na prolazu u narednu rundu takmičenja, dokazali smo kakav karakter posedujemo, i da možemo da pobedimo i onda kada ne ide sve po planu. Iako je pritisak veliki, do kraja sezone moramo da damo maksimum, očekuje nas borba na tri fronta. Osećamo podršku zvezdaške javnosti, kao i kluba koja nam mnogo znači. Zvezda je poslednjih nekoliko godina na mestu gde i pripada da bude, počastvovan sam što mogu da pružim svoj doprinos i budem predvodnik ovih momaka - rekao je Borjan.

Milan Borjan
foto: Starsport©

Heroj osmine finala Kupa Srbije se osvrnuo i na penal seriju, a takođe je istakao koliko mu je značila podrška navijača.

- Imali smo dosta prilika, bez sumnje smo bili bolji tim tokom 90 minuta, ali smo ipak morali težim putem do četvrtfinala. Podrška navijača je mnogo značila, dali su mi vetar u leđa, i prezadovoljan sam svojim doprinosom u ovoj pobedi. Odbranio sam četiri jedanaesterca, posle odbranjenog prvog penala sam dobio dodatno samopouzdanje, na kraju se sve dobro završilo, iako je bilo neizvesno. Navijači i mi smo verovali u pobedu tokom čitavog meča, što je možda i ključno u neizvesnim završnicama, ovakve pobede nas dodatno motivišu za nastavak sezone - završio je Borjan.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.