NIJE SAŠA ILIĆ DŽABE POLUDEO PROTIV ZVEZDE! Da je radio VAR gol Pavkova bi bio poništen! BILO JE JOŠ GREŠAKA! VIDEO
Milan Pavkov, Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

NIJE SAŠA ILIĆ DŽABE POLUDEO PROTIV ZVEZDE! Da je radio VAR gol Pavkova bi bio poništen! BILO JE JOŠ GREŠAKA! VIDEO

Sudijski ekspert Zdravko Jokić je na TV "ArenaSport" komentarisao sporne situacije iz 22. kola Linglong Superlige Srbije.

Objavljeno:

Najviše se prašine dogodilo oko prvog gola Crvene zvezde protiv Čukaričkog, posebno jer je kasnije objavljeno da VAR u tim momentima nije radio zbog tehničkog kvara.

Jokić ističe da je golu Milana Pavkova prethodio faul koji nije dosuđen, a zbog kog su se bunili gostujući igrači i stručni štab na čelu sa Sašom Ilićem.

"Pre vodećeg gola Crvene zvezde postojala su dva prekršaja. Prvo igrača Čukaričkog nad fudbalerom Zvezde, a potom i fudbalera Zvezde nad igračem Čukaričkog. Gol koji je postigla Zvezda sudija je trebalo da poništi. Minaković je bio okrenut na drugu stranu terena... Ovo je greška kompletnog sudijskog tima, svi su zakazali. Da je radio VAR sistem gol bi bio poništen", rekao je Jokić.

Takođe, u jednoj situaciji sudija Nenad Minaković propustio je priliku da pokaže žuti karton vezisti Čukaričkog Srđanu Mijailoviću.

"Srđan Mijailović zaslužio je žuti karton za prekršaj nad Kangom. Sudija je doneo pogrešnu odluku da ga ne kazni za taj start žutim kartonom".

Takođe, isti slučaj je bio i kod starta Rišaira Živkovića, kada čak nije ni dosuđen faul.

1 / 9 Foto: twitter/FK Crvena zvezda

"Očigledan prekršaj za žuti karton", istakao je Jokić.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.