ZVEZDA ODBILA STEVANA JOVETIĆA! ON POTRVDIO PRIČU!
Postao legenda FK Partizana, Foto: Starsport©

Steva jovetić

ZVEZDA ODBILA STEVANA JOVETIĆA! ON POTRVDIO PRIČU!

Zanimljivo je čuti "iza kulisne" radnje transfera. Posbno kada je reč da su igrači odbijeni na jednoj strani Topčiderskog brda, a potom na drugoj postali legende kluba.

Objavljeno:

Stevan Jovetić je jedan od tih igrača s obzirom da ga je Dejan Savićević 2003. godine preporučio Crvenoj zvezdi nakon što ga je video na treningu podgoričke Mladosti.

Međutim, iz Zvezde su poručili da im ne treba igrač sa osrednjim kvalitetom.

Kada je priča sa crveno-belima prošla, Partizan je doveo jednog od najboljih igrača koji se pojavio u našoj ligi u prethodne dve decenije. Ovu priču potvrdio i sam Stevan Jovetić 2012. godine.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Trenirao sam zajedno sa sinom Dejana Savićevića, koji me je preporučio Crvenoj zvezdi, ali tamo su mi rekli da imaju mnogo takvih igrača kao što sam ja. Odlučio sam da odem u Partizan, bilo mi je jako teško da napustim porodicu i preselim se u Beograd - otkrio je Jovetić.

- Idol mi je oduvek bio Ševčenko, ali je u to vreme najbolji fudbaler sveta bio Ronaldinjo. Subotom sam ih gledao na televiziji, a nedeljom sam njihove poteze pokušavao da prenesem na teren - svojevremeno je rekao Jovetić.

Espreso/Srpski insajder


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.