NOVA PROZIVKA LUKI JOVIĆU - I TO OD LEGENDE PSŽ-a: Real nema napadača bez Benzeme!"
Luka Jović, Foto: Profimedia

ovo boli

NOVA PROZIVKA LUKI JOVIĆU - I TO OD LEGENDE PSŽ-a: Real nema napadača bez Benzeme!"

U tim domaćina se vraća Nejmar, ali nije poznato da li će i on početi meč

Objavljeno:

Utorak je dan kada se nastavlja Liga šampiona, a u jednom od prva dva meča gledaćemo derbi između Pari Sen Žermena i Real Madrida.

Veliku razliku u odnosu snaga dva tima moglo bi da napravi prisustvo Karima Benzeme na terenu, a on je pod znakom pitanja.

Zapravo, on bi trebalo da igra meč, čak i rovit usled povrede, a njegov sunarodnik i bivši fudbaler PSŽ-a i francuske reprezentacije David Žinola smatra da osim njega nema adekvatnog napadača za Real.

Budući da je Luka Jović jedna od mogućih zamena, time je nedvosmisleno uputio kritiku prema srpskom napadaču.

- Ako Benzema ne bude igrao, postoje dva problema za Madriđane. Neće imati napadača sposobnog da postiže golove, ali i psihološki će to biti dobro za PSŽ, pošto defanzivci neće imati odličnog strelca nasuprot sebe. Ako Benzema ne bude igrao, utakmica neće biti ista - rekao je Žinola za "As".

Luka Jović
foto: Profimedia

- Mbape može da uradi šta želi. Da odluči da ostane ili ode u Real, Englesku, Barsu. Ima takav kvalitet da napravi razliku u svakom trenutku. Kada imate toliko talenta, potrebna je još samo volja i možete stići bilo gde. Mbape može da postane najbolji igrač na svetu, nema sumnje - dodao je Žinola.

Utakmica osmine finala Lige šampiona između PSŽ-a i Reala igra se od 21.00 na "Parku prinčeva", a u tim domaćina se vraća Nejmar, Parižani su potvrdili na društvenim mrežama da je uvršten u sastav.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.